Lumox | Taller dansa intrínseca

Lumox
del 4 al 7 d’octubre

Lumox és una peça de dansa i performance de 50 minuts aproximadament, on s’utilitza el moviment, so, text i imatge. 3 ballarines, un baixista , vídeo projeccions i amb la veu en off d’en Sergi Torres.

Lumox és una peça que obra canals per arribar al públic que no està acostumat a veure dansa i els convida a formar part de l’experiència, apta per un públic a partir de 12 anys. Lumox parla del tracte humà tan cap a un mateix com cap als altres, desenvolupant l’emoció per arribar al moviment tangible.

La coreografia de la peça proposa una hipòtesis: Si ens observéssim els uns als altres com a organismes atòmics, el tracte humà seria més equitatiu. El títol Lumox, prové de la barreja dels mots “llum” i “moviment” en llatí.

Direcció, coreografia i co-producció: Gemma Peramiquel
Ballarines: Marta Tejada, Marina Cardona i Gemma Peramiquel.
Composició: Mateu Peramiquel i Josep Manresa
Músic: Josep Manresa (baix)
Disseny de llums i audiovisual: Daniel Gener
Tècnic de llums: Joel Peroy
Text: Paraules d’en Sergi Torres
Vídeo en escena: Heidi Ramirez
Fotografia: Joaco Barcala
Vídeo: Oriol Castro

Dansa intrínseca

Un taller de 2h previ a l’espectacle “Lumox”.
Impartit per Gemma Peramiquel

Taller de 18:00 a 20:00 (quan l’espectacle comença a les 21h)
Taller de 17:00 a 19:00 (quan l’espectacle comença a les 20h)
Número màxim de participants: 20

*Cada sessió, serà independent de la resta de sessions, tot i que els participants, sempre que hi hagi plaça, poden repetir.

Adreçat a adults de 12 a 120 anys amb o sense diversitat funcional i psíquica tan si necessiten o no ser acompanyats, i amb o sense experiència en la dansa. Els menors de 12 anys han de venir acompanyats d’un adult .

Aquest taller desperta i agilitza les funcions motores per desenvolupar l’atenció cognitiva.Prendre consciència del cos en l’espai i el temps que ocupa. Aprendre a escoltar-se el cos i les seves necessitats.Impulsar la creativitat del moviment i donar eines per desenvolupar la presència.

Per agilitzar la mobilitat diària es proposen estratègies per aprendre com moure’s en el dia a dia, buscant l’equilibri en el canvi constant.

_Informació pràctica

Horaris:
Dissabte 20 de gener a les 21h
Diumenge 21 de gener a les 18h

Contacte:
info@lavilella.com
93 113 20 15

Reserves aquí

This entry was posted in Programació dansa and tagged , , , , . Bookmark the permalink.