En Contr Arte

Del 18 al 21 d’octubre

Imagina que vas a veure un espectacle on també pots parlar amb l’artista sobre l’obra que es programa. On pots interpel·lar, suggerir, proposar, participar…
 Imagina que aquest debat, aquesta trobada, tingui lloc no al principi, ni al final, sinó exactament enmig de l’obra que has anat a veure. 
Imagina que arribes com a públic i sense saber com ni quan, acabes convertit en un intèrpret més, i arribes a casa, i encara no saps si l’obra continua o ja va acabar…
 T’ho pots imaginar? Perquè si es pot imaginar, pot existir…

En aquesta obra podràs gaudir de la posada en escena de tres dels solos més emblemàtics de l’artista Laurixa d!b: Bird Girl, Bi Polar i Form Acció. Una oportunitat única per conèixer-la, si encara no la coneixes, o per tornar a viure l’experiència, si ja saps de què va tot això, ara en format collage, presentant un espectacle calidoscòpic per descompondre en faccions, com els pètals d’una rosa, i triar al gust, com un còctel de fruites, barrejant aquests tres solos que van néixer com a propostes independents i ara es conjuminen per ensenyar al públic la rebotiga, per fer-ho partícip del procés del “com es va fer”, perquè entengui una mica (però només una mica) de què va tot això de crear amb el moviment (no volem trencar la màgia)… però sobretot, com sempre, perquè passada… se sent… i senti… en comunitat.

Direcció, producció e interpretació: Laurixa d!b.
Espai sonor: composició pròpia incloent-hi fragments musicals de diversos autors. Bird Girl (SOAS, “Heicho de Dar”, “Epílogo”; ANTONY AND THE JOHNSONS “Bird Gerhl”), Bi Polar (ALLEN TOUSSAINT “St. James Infirmary”; RAFA ESPINO “Polos Opuestos”; àudios anònims de dos documentals independents sobre les capes terrestres), Form Acción (DAMIEN RICE, “The Blower’s Daughter”).
Durada: 45 minuts.

Informació pràctica

De dijous a dissabte a les 21h
Diumenge a les 20h

Reserva d’entrades aquí
Contacte: info@lavilella.com / 93 113 20 15

This entry was posted in Programació dansa and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.