Escales

De l’1 al 18 de novembre

Aquesta és la història de dues dones, de dues amigues, que són tu i són jo. L’una repartia cartes abans de començar a escriure-les. L’altra, quan la iaia li explicava la caputxeta vermella, desconeixia que el llop vivia a casa seva. Com si es tractés d’una cançó de bressol i a través de la seva relació epistolar, a “Escales” ens preguntem per les paternitats absents i també per aquelles que se’ns fan presents però a les que no hi tenim accés.

Direcció: Carles Vidal
Repartiment: Aida Rivas i Lídia Casanovas
Producció: Orbayu Teatre
Dramatúrgia: Carles Vidal
Fotografia: Manuel Pérez

Informació pràctica

De dijous a dissabte a les 21h
Diumenge a les 20h

Reserva d’entrades aquí
Contacte: info@lavilella.com / 93 113 20 15

This entry was posted in Programació teatre and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.