Defectos especiales

Del 25 al 28 d’octubre

Pablo i Sara, dos joves caòtics i inestables, estan intentant obrir-se pas al complexe món de les indústries creatives. Pablo, un artista multifacètic, està buscant una escriptora perquè escrigui la seva biografia, un text literari que expliqui la grandesa de la seva obra. Un dia Pablo coneix a Sara, una escriptora amb un defecte molt particular: Sara no ha escrit res a la seva vida. Malgrat això, Pablo vol contractar-la perquè escrigui el llibre de la seva vida. Sara accepta el repte i aviat descobreix que l’obra artística de Pablo és inexistent. Pablo, així com la Sara, és incapaç de crear. Units per la ineptitud, els protagonistes decideixen aliar-se, recolzant-se mútuament, amb l’objectiu de desenvolupar els seus respectius treballs artístics.

Autor: Adrian Bellido
Direcció: Adrian Bellido
Intèrprets: Cristina Oliva, Hector Fuster
Escenografia i vestuari: Carmen Perez Collado
Diseny de llums: Pelegrí Duart
Música i espai sonor: Adrian Bellido
Durada: 80 minutos

Informació pràctica

De dijous a dissabte a les 21h
Diumenge a les 20h

Reserva d’entrades aquí
Contacte: info@lavilella.com / 93 113 20 15

This entry was posted in Programació teatre and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.