Membrana. Concert poètic

Membrana. Concert poètic
Divendres, 7 de març. 20h. Claustre de l’Arts Santa Mònica
Entrada lliure. Aforament limitat

unnamed

Una de les característiques del Dreskeleton és la seva versatilitat com instrument musical. Aquesta sessió consisteix en un concert poètic amb un dreskeleton i amb algunes de les instal·lacions que es poden veure a l’exposició Sistematúrgia. Accions, Dispositius i Dibuixos. Una col·laboració entre Marcel·lí Antúnez Roca amb el músic Guillamino (Metamembrana, Hipermembrana) i la poeta Núria Martínez Vernis (Els noms de Didi). Un concert poètic que es podrà veure per primer cop a l’Arts Santa Mònica aquest divendres 7 de març a les 20h.

Us hi esperem!

Marcel·lí Antúnez Roca

www.marceliantunez.com

www.facebook.com/marcelli.antunezroca

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.