La perfomance/conferència Protomembrana a Santa Mònica

Protomembrana (2006)
Divendres, 21 de març, 20h. Claustre de l’Arts Santa Mònica
Entrada lliure

protomembrana mail

Protomembrana és el primer dels episodis del projecte Membrana. Una lliçó mecatrònica en format performance, realitzada amb un dreskeleton en un entorn audiovisual interactiu i amb diverses interfícies dinàmiques.

El punt de partida de Protomembrana va ser la explicar la Sistematúrgia. És per això que és una mena d’híbrid entre la conferència i la performance. Mentre anava creant la performance vaig entendre que explicar en termes tècnics la sistematúrgia no tenia massa interès i ben aviat vaig construir una serie de microrelats que encadenen les diferentes qüestions tècniques que presenta la sistematúrgia. Explico les interfícies amb la història d’en Martí, la gestió computacional amb la història del gat i la libèlula, el mèdium amb la història dels animals i el fet de representar que s’explica amb diversos relats.

Us hi esperem!

Marcel·lí Antúnez Roca

www.marceliantunez.com
www.facebook.com/marcelli.antunezroca

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.