Aquest divendres la performance Hipermembrana a Santa Mònica

Performance Hipermembrana (2007)
Divendres, 28 de març, 20h, Claustre de l’Arts Santa Mònica
Entrada lliure

unnamed

Hipermembrana és una obra per adults que indaga en la sexualitat, el desig i la part fosca de la condició humana. Per això s’inspira en el mite del Minotaure que inclou ingredients que a Marcel·lí li semblen interessants com ara el monstre, les pròtesis sexuals, allò orgiàstic o la zoofília. Inspirat en la topografia dantesca de l’Inferno les escenes es desenvolupen en una saltant d’emocions gestionades a través del vídeo i l’animació interactius. Per aquesta acció es va crear l’Onomatopeyón una de les instal·lacions de la SistematúrgiaHipermembrana és el segon episodi del projecte Membrana. Aquest projecte emfatitza el dibuix i la paraula com elements principals del relat.

La performance ha tingut varies  formacions, duo, trio i ara s’ha creat una nova versió en format de quartet amb les Filles Föllen, Nacho Galilea i Marcel·lí Antúnez Roca.

Us hi esperem!

Marcel·lí Antúnez Roca

www.marceliantunez.com

www.facebook.com/marcelli.antunezroca

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.