mortaldenecessitat presenta:

MORTALDENECESSITAT VOLUM 4: EQUILIBRIS EFÍMERS
diumenge 6 de juliol a La Poderosa

el volum 3 de mortaldenecessitat ens va deixar tan bon gust de boca que hem volgut proposar un altre moment de trobada abans que l’estiu ens dispersi. aquesta vegada es concentrarà en un sol dia (de les 13 a les 18h) al voltant de la idea de construir plegats un espai d’estar comú, efímer i irrepetible. amb vermut, un joc de construcció col·lectiu, una intervenció musical, bon menjar, narracions (in)transferibles, easy dancing i molts pressentiments. propostes pensades especialment per estimular el desig i potenciar el plaer d’habitar junts el present.
creiem que és essencial i necessari, fins i tot mortalment necessari, seguir generant moments per buscar i entendre des de la pràctica les condicions que fan possibles nous espais de convivència, espais on experimentar altres maneres d’imaginar, construir i compartir la realitat.

 durant l’estona que passarem junts el josep maria posarà a la nostra disposició les peces de fusta del kapla perquè puguem construir una estructura entre tots.
en carles ens tocarà música tradicional escandinava i altres exquisideses amb el seu violoncel.
el david ens prepararà un menjar adient per la ocasió.
exposarem tots els pressentiments, el full d’agitació d’espaienblanc, i tindrem copies perquè ens els puguem endur i disseminar des de la poderosa cap a fora, a la ciutat.
hi haurà un micròfon obert per poder-nos contar històries, narracions de vivències que ens hagin travessat íntimament en un intent de compondre un espai de memòria compartida, fet de records individuals
acabarem amb un easy dancing, a partir d’uns pocs passos bàsics i molt senzills que tenen la sorprenent capacitat d’obrir-se i evolucionar en un moment de ball col·lectiu.

mortaldenecessitat volum 4 amb: josep maria bassa & kapla, carles muñoz & cello, david muntaner, roger adam, òscar dasí, sergi fäustino i la col·laboració d’espaienblanc.

diumenge 6 de juliol / de 13 a 18h
la poderosa / riereta 18, 2n pis
bo d’ajut / 5€

 
*   proposta oberta a tot tipus de públic
** mortaldenecessitat és una iniciativa totalment independent i autofinançada. amb els ingressos de la taquilla i la venta del menjar es cobreixen les despeses mínimes de producció i de l’espai, la resta es reparteix a parts iguals entre tots els participants que són els que la fan possible amb la seva implicació i complicitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *