Dijous 23 de Gener MASSA BRUTAL /// #3 a l’espai nyamnyam

MASSA BRUTAL /// #3
“Todo lo que me gusta es polygonal, intertropical o engorda”

A l’espai nyamnyam seguim amb el cicle “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda” dels dijous al migdia. Aquest dijous MASSA BRUTAL /// #3 d’Anne Lise le Gac & nyamnyam de 14h a 15h.

anne-3

El passat dijous 16 de Gener, l’Anne Lise le Gac en conjunció amb nyamnyam, vam dissenyar la sessió MASSA BRUTAL #2. Es va generar un fanzine-estoballes-accionari amb el que els 10 assistents van seure a taula i van degustar continguts comestibles i conceptuals. Robert Filliou, pans prehistorics, farçous aveyronnais, Charles Chaplin, boletes de molla de pa contra l’aburriment, farçous aveyronnais, tocar massa, sopa torrada de pelotilles, “La fureur est au pain” van aparèixer en diferents formats i suports.

Pel dijous 23 de Gener, plantegem MASSA BRUTAL /// #3. A partir de la revisió de l’experiència #2, es vol portar la interacció de les persones amb els materials conceptuals del projecte i el menjar, una mica més enllà. Es treballarà per a crear noves accions que activin els continguts de manera més física. Així potser es poden crear noves dinàmiques d’interacció i posar una mica més de “salsa” o caos a la historia.

No es imprescindible haver assistit a les altres sessions, ja que les intervencions de cada dijous funcionen sempre de manera independent.

Preu: 12€ Inclou la intervenció i el dinar.

Podeu reservar enviant un email a espai@nyamnyam.net o comprant les entrades al link de eventbride: www.nyamnyam.eventbrite.es

Més info sombre el projecte “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda” a la nostra web: www.nyamnyam.net

El projecte és totalment autogestionat, y es generen els honoraris dels creadors reconvertint els diners que aporten els assistents en l’intervenció i el menjar que es consumeix; així nyamnyam a través de la seva feina pot remunerar als artistes, element que creiem imprescindible en el món de la creació.

Per a qualsevol dubte o consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres a espai@nyamnyam.net

Associació Cultural nyamnyam. Pallars 94-96, 6e 1era. 08018 Bcn

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.