JUEVES 16 de Enero. MASSA BRUTAL /// #2. Espai nyamnyam

El passat dijous dia 9 de Gener, l’Anne Lise le Gac va fer la primera intervenció del cicle “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda” a l’espai nyamnyam. Amb la seva performance va establir les bases del seu projecte MASSA BRUTAL,
“Todo lo que me gusta es polygonal, intertropical o engorda”  que realitza a nyamnyam durant el mes de Gener. Ara ella planteja les intervencions dels 3 dijous restants – 16, 23 i 30 de gener de 14h a 15h – amb la intenció d’activar tots els materials i continguts que ha anat explorant entorn de “l’experiència del pa”.

anne-2

Per aquest DIJOUS 16, l’Anne Lise le Gac amb conjunció amb l’Iñaki Alvarez de nyamnyam, han configurat un menú que funciona a tall de programa de mà per a la intervenció. Així els assistents seuran a taula i tindran continguts comestibles i conceptuals que aniran apareixent durant la intervenció en diferents formats i suports. D’aquesta manera en aquesta segona sessió, es pretén contextualitzar la feina mostrada en format performatiu la setmana passada. L’Anne Lise utilitzarà tots els suports físics i humans de l’espai nyamnyam per a costruir la seva intervenció #2. No es imprescindible haver assistit a la primera sessió, ja que les intervencions de cada dijous funcionen sempre de manera independent.

pain paix liberte

Preu: 12€ Inclou la intervenció i el dinar.

Podeu reservar enviant un email a espai@nyamnyam.net o comprant les entrades al link de eventbride: www.nyamnyam.eventbrite.es

Més info sombre el projecte “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda” a la nostra web: www.nyamnyam.net

El projecte és totalment autogestionat, y es generen els honoraris dels creadors reconvertint els diners que aporten els assistents en l’intervenció i el menjar que es consumeix; així nyamnyam a través de la seva feina pot remunerar als artistes, element que creiem imprescindible en el món de la creació.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.