Aquest dijous “BEING TOGETHER”. 3er dijous FERMENTATIONE COMMUNITAS d’Aimar Pérez Galí a l’espai nyamnyam

Reserveu enviant un email a espai@nyamnyam.net

I ja portem dues sessions de FERMENTATIONE COMMUNITAS d’Aimar Pérez Galí a l’espai nyamnyam. Per aquest dijous 20 de Febrer de 14h a 15h, l’Aimar ens proposa el concepte “BEING TOGETHER”.

+ info sobre FERMENTATIONE COMMUNITAS:

Una comunitat és un grup d’individus que comparteixen uns interessos, necessitats, cultura, etc. Treballen junts per mantenir la comunitat viva i estableixen vincles entre els seus components, crean uns rituals que els fan desenvolupar un sentiment de pertanyença i col·laboren i s’ajuden entre ells.
La fermentació és pròpia dels microorganismes, com alguns bacteris i llevats. Aquests bacteris col·laboren i crean el seu ritual per tal de dur a terme un procés de fermentació.
Fermentatione Communitas doncs, és un moviment constant, una modulació d’identitats i intensitats, una fluctuació entre situacions i sensacions, un ritual col·lectiu.

Durant aquest temps de treball a l’espai nyamnyam es durà a terme una investigació creuada i transversal sobre el concepte de comunitat, passant per la teoría d’afectes del filòsof Baruch Spinoza, per les investigacions sobre la fermentació del cuiner i activista Sandor Ellix Katz, la teoria multiespècies, els rituals que impliquen portar el cos a una experiència extàtica, el comportament cel·lular o l’estudi del comportament dels estornells en la murmuració.

aimar_2

Més info sobre l’Aimar i el seu treball: www.aimarperezgali.com

Més sobre el cicle:

Cada mes un creador es vincula a l’espai. Els tres dijous del mes -de 14h a 15h- podeu vindre a veure el treball que ens proposa l’artista i sortir d’aqui dinats. L’últim dijous del mes, es traspassa a horari de tarda-nit. Per a fer, mostrar o articular el seu treball, l’artista triarà tb què mengem, com disposar i construir l’espai, i fins hi tot el nombre d’assistents. És una col.laboració amb nyamnyam per a dissenyar cada una de les intervencions.

El projecte es desenvoluparà a nyamnyam el Dijous 6 / Dijous 13 / Dijous 20 de 14h a 15h i Dijous 27 de Febrer a les 20h del vespre. Cada dijous l’artista proposa una intervenció diferent en conjunció amb l’evolució del projecte. Work in progress.

ON: Espai nymnyam. Pallars 94-96, 6e 1era.
QUANT: 12€. Inclou la intervenció i el dinar.
MÉS INFO: www.nyamnyam.net

Reserveu enviant un email a espai@nyamnyam.net

El projecte és totalment autogestionat, y es generen els honoraris dels creadors reconvertint els diners que aporten els assistents en l’intervenció i el menjar que es consumeix; així nyamnyam a través de la seva feina pot remunerar als artistes, element que creiem imprescindible en el món de la creació.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.