FERMENTATIONE COMMUNITAS #2 con Aimar Pérez Galí. Este jueves a las 14h en nyamnyam

Reserveu enviant un email a espai@nyamnyam.net

Després de la primera sessió de dijous passat on vam fer chukrut, vam descobrir “communitas” en versió micro i macro, vam passar-ho pel cos en format microrganisme salsero i vam dinar a base d’un menú on cada plat tenia algun tipus de ferment, us convidem a la segona sessió de Fermentatione Communitas aquest dijous 13 de Febrer de 14h a 15h.

aimar

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J i K se encuentran en un espacio. A, B, E, G i J ya se conocían antes, C i H trabajan juntas, K resulta ser del mismo pueblo que B pero hacía mucho que no se veían, D ha venido porque es amiga del espacio en Facebook i F porque le gustan las movidas raras que pasan en la ciudad. Todxs ellxs comparten un espacio-tiempo juntxs, comen, beben, bailan, cocinan, fermentan, se conocen, ríen, hablan. Todxs terminan hablando entre todxs, establecen vínculos, se crea una pequeña comunidad autónoma temporal, que luego se disolverá aunque horas más tarde B, C, F i J se encuentren en el teatro para ver un espectáculo de M, que es amiga de B i C. Otra microcoumunidad se establecerá temporalmente en el teatro, M ha sido la catalizadora en ese caso.

Y así sucesivamente, vínculos que crean microcomunidades temporales que hacen fermentar eventos, como el que ocurrirá de nuevo este jueves 13 de Febrero a las 14h en nyamnyam.

Aimar Pérez Galí – FERMENTATIONE COMMUNITAS #2

Més info sobre aquest el projecte i el cicle a todoloquemegusta.nyamnyam.net

ON: Espai nymnyam. Pallars 94-96, 6e 1era.
QUANT: 12€. Inclou la intervenció i el dinar.
www.nyamnyam.net

Reserveu enviant un email a espai@nyamnyam.net

El projecte és totalment autogestionat, y es generen els honoraris dels creadors reconvertint els diners que aporten els assistents en l’intervenció i el menjar que es consumeix; així nyamnyam a través de la seva feina pot remunerar als artistes, element que creiem imprescindible en el món de la creació.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.