DIJOUS 6 DE FEBRER a les 14h. Aimar Pérez Galí comença el seu mes a l’espai nyamnyam

Fermentatione Communitas – Aimar Pérez Galí
“Todo lo que me gusta es relacional, multifocal o engorda”. Febrer ’14

Podeu reservar enviant un email a espai@nyamnyam.net

Després del primer mes del cicle “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda” que ha tingut com a protagonista l’Anne Lise le Gac i la seva MASSA BRUTAL, començem el mes de Febrer amb la primera intervenció d’Aimar Pérez Galí aquest dijous dia 6 de 14h a 15h.

Durant aquest mes de Febrer a l’espai nyamnyam, l’Aimar ens proposa Fermentatione Communitas:

Una comunitat és un grup d’individus que comparteixen uns interessos, necessitats, cultura, etc. Treballen junts per mantenir la comunitat viva i estableixen vincles entre els seus components, crean uns rituals que els fan desenvolupar un sentiment de pertanyença i col·laboren i s’ajuden entre ells.
La fermentació és pròpia dels microorganismes, com alguns bacteris i llevats. Aquests bacteris col·laboren i crean el seu ritual per tal de dur a terme un procés de fermentació.
Fermentatione Communitas doncs, és un moviment constant, una modulació d’identitats i intensitats, una fluctuació entre situacions i sensacions, un ritual col·lectiu.

Durant aquest temps de treball a l’espai nyamnyam es durà a terme una investigació creuada i transversal sobre el concepte de comunitat, passant per la teoría d’afectes del filòsof Baruch Spinoza, per les investigacions sobre la fermentació del cuiner i activista Sandor Ellix Katz, la teoria multiespècies, els rituals que impliquen portar el cos a una experiència extàtica, el comportament cel·lular o l’estudi del comportament dels estornells en la murmuració.

El projecte es desenvoluparà a nyamnyam el Dijous 6  / Dijous 13 / Dijous 20 i Dijous 27 de Febrer de de 14h a 15h. Cada dijous l’artista proposa una intervenció diferent en conjunció amb l’evolució del projecte. Work in progress.

 “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda” és només una frase de punt de partida que es dona a cada artista pq en canvii el significat sense modificar l’estructura. D’aquesta manera, el títol es converteix en un tema amb variacions on sempre mantenim la última paraula com a referència explicita al menjar. Durant el mes de Febrer, “Todo lo que me gusta es relacional, multifocal o engorda” by Aimar Pérez Galí.

ON: Espai nymnyam. Pallars 94-96, 6e 1era.
QUANT: 12€. Inclou la intervenció i el dinar.
MÉS INFO: www.nyamnyam.net

Podeu reservar enviant un email a espai@nyamnyam.net

El projecte és totalment autogestionat, y es generen els honoraris dels creadors reconvertint els diners que aporten els assistents en l’intervenció i el menjar que es consumeix; així nyamnyam a través de la seva feina pot remunerar als artistes, element que creiem imprescindible en el món de la creació.

Aimar_5

Aimar_4 Aimar_3 Aimar_2 Aimar_1

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to DIJOUS 6 DE FEBRER a les 14h. Aimar Pérez Galí comença el seu mes a l’espai nyamnyam

  1. Pingback: Notas que patinan #39: Un grupo de gente alrededor de una mesa | Rubén Ramos Nogueira

Comments are closed.