Domingo 29 Mayo. COMIDA – FIESTA – SIESTA. Final de temporada nyamnyam

Final del cicle d’intervencions “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda” amb taller familiar a les 12H en base al treball de Jerónimo Hagerman, que desembocarà en la seva última intervenció COMIDA-FIESTA-SIESTA a les 14H als jardins del Teatre Nacional de Catalunya.

Així que si teniu família o voleu portar persones petites, us esperem a les 12h a l’espai nyamnyam, on la proposta és més que mai un taller en el sentit ampli de la paraula, ja que compartirem espai i temps de treball amb en Jerónimo – Momo pels amics – i ens endisarem en el seu univers aprofitant la oportunitat de participar en la preparació e instal·lació – a l’aire lliure – del dispositiu que ha creat per a la seva última intervenció. Caça de brotxetes, galetes al forn solar, menjar suspès en l’aire i flors elèctriques… i aquest cop ens quedem tots a dinar i a la festa!

I ja a les 14h, com diu el Momo, acabar tumbados comiendo bajo un árbol, viendo su copa y degustando horizontalmente platillos sorpresa en la esplanada jardín de olivos del Teatro Nacional de Catalunya. Un lugar al aire libre, no solo para cocinar y comer en él, si no con él. Utilizándolo como parte de la comida, como herramienta de cocina o como recipiente.

Més info del cicle Todo lo que me gusta… me gusta más al aire libre! de Jerónimo Hagerman aquí.

fista-final-2016

Cuándo: Domingo 29 Mayo a las 12h taller familiar. A las 14h intervención final Jerónimo Hagerman.
Dónde: 12h Taller familiar: espai nyamnyam, Pallars 94, 6to 1era. 14h intervención: Jardines del TNC.
Cuánto: 15€ incluye COMIDA – FIESTA – SIESTA. Y tb incluye el TALLER FAMILIAR!! (menores de 4 años gratuïto)
Reserva: email a espai@nyamnyam.net (especificar si se viene al taller)

Vine a despedir la temporada de nyamnyam i a fer un xin a l’aire lliure!

Nyamnyam team

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.