CURS INTENSIU SETMANA SANTA AMB FRANCISCO CÓRDOVA A TRAGANTDANSA

CURS INTENSIU SETMANA SANTA (ABRIL) A TRAGANTDANSA
retallada2536_04
                                                                   Foto: Gabriel Ramos
COS-ACCIÓ / MOVIMENT-RELACIÓ
amb Francisco Córdova *
de dilluns 14 a dijous 17 abril, de 10 a 12h
preu: 60€ (dtes: 10% alumnes amb matrícula tragantDansa i membres APdC)
 
* (artista resident els mesos de Febrer i Març, amb el treball Capital,dins el projecte tragantPROCESSOS 2014)

Entrenament basat en la construcció d’accions físiques que busquen descodificar i desestructurar els llenguatges establerts i predeterminats de la dansa. Es treballa tant el control com la intuïció física portada a les seves màximes capacitats amb un risc corporalment controlat.

S’acompanya a l’alumne per tal de que pugui trobar la veritat en el seu cos i contacti amb la seva particular manera de moure’s, incorporant la informació que proporciona la  intuïció.
 
Francisco Córdova (Mèxic/Barcelona)
Director de la companyia independent Physical Momentum Project – Scenic Action, director general del programa d’entrenament Tècniques de Moviment i creador de l’Associació de Professionals de les Arts Escèniques de Mèxic (APAEM). Des del 2006 desenvolupa la seva metodologia “Cos-Acció/Moviment-Relació” amb la qual ha impartit múltiples cursos, tallers, seminaris i classes magistrals en companyies professionals, institucions, escoles i centres artístics nacionals i estrangers. 
Durant la seva carrera s’ha desenvolupat com a intèrpret, coreògraf, pedagog, il·luminador i gestor. Creditor a múltiples reconeixements, residències i subvencions artístiques a l’estranger. Considerat dins de les joves promeses com a director artístic i dels ballarins més representatius de la nova dansa mexicana. La seva carrera com a intèrpret ho ha portat a col·laborar en nombroses companyies de renom internacional.
Actualment cursa el Màster Universitari en Estudis Teatrals (MUET) a l’Institut del Teatre de Barcelona (ITB) a Espanya.  http://physicalmomentum.com.mx

+ info cartell

+ info en CASTELLANO i ENGLISH a www.tragantdansa.com

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.