CURS INTENSIU ABRIL – DANSA I NATURA

Foto
DANSA I NATURA a l’Espai Alzina, a la Noguera, Lleida
amb Olga Tragant
12 i 13 d’abril
dissabte i diumenge (arribada dia 11 al vespre, entre  18 i 20h)
preu: 180 € = 80€ taller (10% descompte alumnes amb matrícula) + 100€ allotjament i àpats
grup màxim de 12 alumnes / data límit pagament: 28 de març
 Foto
Aquest taller es planteja com un intercanvi entre cos, moviment i natura. Una natura  en un entorn rural on el paisatge el conformen: camins, camps, arbres, pedres, terra, etc.
Afinarem els sentits per percebre l’entorn i les seves particularitats. Dialogarem amb el paisatge i la seva arquitectura, textures, olors, sons, colors, ritmes, temperatures, llums, humors… i a partir d’aquí despertarem la nostra fisicalitat i l’imaginari. A través d’exercicis d’exploració, d’improvisacions i petites composicions investigarem i descobrirem diverses maneres en què cos i entorn s’alimenten i es relacionen mútuament. Treballarem prioritàriament en espais oberts i mirarem i comentarem alguns vídeos de treballs relacionats.

Olga Tragant (Barcelona) Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i directora de l’espai tragantDansa. Estudia dansa i viu 7 anys als EEUU. També resideix i es forma a Amsterdam i Japó. Ha compaginat la dansa amb els estudis de treballs de consciència corporal i Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain. Comença els seus treballs de creació l’any 1993 i des d’aleshores els ha presentat a diferents teatres i sales de Catalunya i a l’estranger. L’any 2002 obre l’espai tragantDansa [educació i creació en moviment] des d’on continua la tasca artística i docent i d’es d’on gestiona i organitza diversos projectes d’educació i creació. Al llarg de la seva trajectòria artística s’ha interessat per les intervencions en entorns i espais específics i ha impartit cursos sobre ‘Dansa i Entorn’. Des de fa uns anys comença a  investigar la dansa en entorns de natura com ara en el projecte LanDance.

+ info programa 

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.