Intensiu Body Mind Centering, Sistema fluido: presència i transformació amb Patricia Gracia a tragantDansa

dissabte 19 de 10 a 14:30 i de 16 a 18h
diumenge 20 de 10 a 14:30h
preu: 75 € (10% dte. alumnes matriculats a tragantDansa i socis APdC)

ÀREA DE TREBALL: cos, consciència i moviment
EXPERIÈNCIA NECESSÀRIA: obert a diferents nivells d’experiència

El Body Mind Centering és un estudi vivencial basat en la integració i aplicació de principis anatòmics, fisiològics, psicofísics i del desenvolupament, utilitzant el moviment, la veu, el contacte i la consciència. El BMC es basa en l’exploració detallada de cadascun dels sistemes corporals; Ossi, Muscular, Nerviós, Òrgans, i els Sentits, per arribar a una comprensió personal i integrada d’aquests. El BMC utilitza mètodes orgànics per tal de poder reorganitzar i/o afinar els nostres patrons de moviment.
A aquest curs explorarem com els fluids són la base de la presencia i la transformació. Serveixen de suport per una comunicació bàsica i són a mig camí entre les dinàmiques del flux entre l’activitat i el descans, tensió i relaxació. Les característiques de cada fluid es relacionen amb una qualitat diferent del moviment, del contacte, la veu i l’estat mental. Aquestes relacions poden ser indagades des dels aspectes del moviment, els estats mentals o des del funcionament anatòmic i fisiològic.

Patricia Gracia (Saragossa / Madrid)
Professional del moviment i la dansa especialitzada Educació i Teràpia Somàtica del moviment (Bodi-Mind Centering, Liverpool, R.O). Els seus estudis inclouen un Màster en Dansa Moviment Teràpia (Universitat Autònoma de Barcelona, Barcelona), un Diploma Teràpia Ocupacional (College Occupational Therapy, London), la Llicenciatura en Dansa Contemporània i un Màster en Performance (London Contemporary Dansi School, Londres). Des de fa 10 anys compagina una apassionada labor docent amb la recerca, la pràctica clínica i la praxi de la Improvisació en la Dansa. La seva pràctica en els àmbits de l’educació, la teràpia i la recerca ve inspirada amb la pregunta; com la consciència del cos que habitem ens obre la consciència del món en què vivim?

patricia

+ informació truqueu o passeu per l’oficina de tragantDansa.

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.