Mañana: Domini Públic @ Tarragona

Luego de 4 años de gira y más de 70 ciudades al fin volvemos a presentar Domini Públic de FFF / Roger Bernat en Catalunya. En todos estos años solo nos hemos presentado  en 4 ciudades catalanas: Barcelona, Cambrils, Olot y Lleida. Ya iba siendo hora de que volviéramos a casa.

La invitación es mañana al nuevo Centre d’Art de Tarragona.

Ellos lo cuentan así en su web:

——————

q

DOMINI PÚBLIC – ROGER BERNAT / FFF
Diumenge 15 de juliol – 19 h – Pl. del rei de Tarragona.

Una proposta escènica que prescindeix de l’actor com a punt central de l’espectacle i deixa el públic com a únic participant. No es tracta de convertir l’espectador en actor, sinó d’atendre a les possibilitats narratives del grup a partir d’eines estadístiques. Els espectadors formen part d’una ficció sense necessitat d’exposar-se com a individus en un escenari que, d’altra banda, disposa de tants actors com espectadors assisteixen a la funció. Domini Públic s’emmarca dins un treball més ampli al voltant del públic i la participació.

Aquest espectacle s’enmarca dins de l’Escola de Calor del CA Tarragona Centre d’Art i compta amb la col·laboració de la Sala Trono, ETC 2012 – Festival d’Estiu de Tarragona, Museu de Valls, Club de Tennis Tarragona i Xiquets de Tarragona.

DURADA: 60 min

ENTRADA: 10 €

RESERVA I COMPRA D’ENTRADES:

A través de www.tarracoticket.cat

A les taquilles del Teatre Metropol (dijous i divendres, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h)

Una hora abans de l’espectacle a la mateixa plaça.

NOTA:

Espectacle per a persones majors de 16 anys