3,4,6/03 -JULIA KOCH / DANIEL ZIPPI – “La Travesía” (The Intersection), Estrena

★ 3, 4 i 6 Març  3, 4 i 6 Marzo   3, 4 i 6 March ★



JULIA KOCH /
DANIEL ZIPPI

“La Travesía” (The Intersection)

nous llenguatges del cos
nuevos lenguajes del cuerpo
new body languages

ESTRENA

HORARIS ESPECTACLE
DIJOUS-DIVENDRES: 21:00 H
DIUMENGE 20:00 H

10€ // socis 8€

HORARIOS ESPECTACULO
JUEVES – VIERNES: 21:00 H
DOMINGO 20:00 H

10€ // socios 8€

SCHEDULES SHOW
THURSDAY – FRIDAY: 21:00 H
SUNDAY 20:00 H

10€ // members 8€

reservar: 93 315 23 54 anticteatre@anticteatre.com



Concepte/direcció: Julia Koch/Daniel Zippi
Coreografia: Julia Koch
Direcció d’escena: Daniel Zippi
Creació/interpretació: Alejandro Altamirano, Marina Cardona, Joan Casas, Juan Carlo Castillo, Julia Koch, Raquel Salamanca
Disseny de vestuari: Maria Gil Cazorla
Música: David Sitges-Sarda – Carsten Galle – Daniel Zippi
Disseny de so i música electrònica: Carsten Galle
Video: Nimrod Friedman

Management: Joan Puigdellívol
Una producció de: Ribermúsica, Barcelona // Antic Teatre / AdriAntic, Barcelona
Parcialment desenvolupat en residència artística a: The Baryshnikov Arts Center, New York City, USA
Amb el suport de: Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA) i Ajuntament de Barcelona


ribermusica.org

La Travesía (The Intersection) és una obra de dansa, música i teatre que explora els encontres d’un dia qualsevol en una intersecció urbana. Està pensada com una combinació d’estils informals de dansa, des de les de caràcter popular internacional fins a les tendències urbanes més contemporànies del moviment que podem trobar a qualsevol club nocturn. Entre les seccions de dansa hi haurà diàlegs entre persones de diferents cultures. L’obra, en la seva concepció total, és com la il·lustració d’un dia condensat a l’encreuament, on les cultures es fusionen i es barregen. La música també està pensada com una barreja de diversos referents de músiques d’arrel popular amb música electrònica, que es van fusionant gradualment durant l’acció, que condensa les situacions d’un dia qualsevol en la intersecció.

Julia Koch (coreógrafa/ballarina) va estudar dansa clàssica i contemporània a Alemanya i França i coreografia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Com a ballarina ha treballat amb la companyia del Staatstheater Darmstadt, el Tanztheater Robert Solomon i el coreògraf Guido Markowitz; a Catalunya amb la Cia. LAVS, La Veronal i el Gran Teatre del Liceu y als Estats Units amb el Ridge Theater de New York. Com a coreògrafa i ballarina col·labora sovint amb Ribermúsica de Barcelona.

Daniel Zippi (director/dramaturg) va iniciar la seva carrera com a intèpret en companyies de teatre clàssic de repertori als Estats Units, després a televisió i cinema, y més tard amb grups de música alternativa. Més endavant, es va fer productor de grans produccions, per a tornar a companyies de teatre experimental als Estats Units i Europa. Recentement, ha treballar com a escriptor i dramaturg d’obres de teatre amb new music.

Aquesta és la segona col·laboració entre Julia Koch y Daniel Zippi, essent la primera el ‘Projecte: La Plage’, estrenat a la Sala Ovidi Montllor de Barcelona el setembre de 2010.

La Travesía (The Intersection) es una obra de danza, música y teatro que explora los encuentros de un día cualquiera en una intersección urbana. Está pensada como una combinación de estilos informales de danza, desde las de carácter popular internacional hasta las tendencias urbanas más contemporáneas del movimiento que podemos encontrar en cualquier club nocturno. Entre las secciones de danza habrá diálogos entre personas de diferentes culturas. La obra, en su concepción total, es como la ilustración de un día condensado en el cruce, donde las culturas se fusionan y se mezclan. La música tambien está pensada como una mezcla de diversos referentes de músicas de raíz popular con música electrónica, que se van fusionando gradualmente durante la acción, que condensa las situaciones de un día cualquiera en la intersección.

Julia Koch (coreógrafa/bailarina) estudió danza clásica y contemporánea en Alemania y Francia y coreografía en el Institut del Teatre de Barcelona. Como bailarina ha trabajado con la compañía del Staatstheater Darmstadt, el Tanztheater Robert Solomon y el coreógrafo Guido Markowitz; en Catalunya con la Cía. LAVS, La Veronal y el Gran Teatre del Liceu y en los Estados Unidos con el Ridge Theater de New York. Como coreógrafa y bailarina colabora a menudo con Ribermúsica de Barcelona.

Daniel Zippi (director/dramaturgo) inició su carrera como intérprete en compañías de teatro clásico de repertorio en los Estados Unidos, luego en televisión y cine, y más tarde con grupos de música alternativa. Más adelante, se hizo productor de grandes producciones hasta volver con compañías de teatro experimental en los Estados Unidos y Europa. Recientemente ha trabajado como escritor y dramaturgo de obras de teatro con new music.

Ésta es la segunda colaboración entre Julia Koch y Daniel Zippi, siendo la primera el ‘Projecte: La Plage’, estrenado en la Sala Ovidi Montllor de Barcelona en septiembre de 2010.

La Travesía (The Intersection) is a dance music theater work that explores the encounters that take place in an urban traffic intersection on a given day. Meant to be a combination of informal dancing styles derived from different cultures ranging from international folk traditions to contemporary popular movement found in a local dance club. In the midst of these dance sections there will be brief dialogues that take place in the intersection where people encounter one another. The accumulation of the work is the illustration of a day at the intersection, where different cultures melt into one another. The music is a mixture of references from separate cultures’ folk traditions to contemporary electronic music that also gradually melts together in the course of the representation of a day at the crossroads.

Julia Koch (choreographer/dancer) studied classical and contemporary dance in Germany and France and choreography at Institut del Teatre in Barcelona. As a dancer she performed with the company of Staatstheater Darmstadt, Tanztheater Robert Solomon, choreographer Guido Markowitz, in Catalonia with Company LAVS, La Veronal and Grand Teatre Liceu and in the US with Ridge Theater, New York. As a choreographer and dancer she often collaborates with Ribermusica of Barcelona.

Daniel Zippi (director/dramturg) Started his career performing with classical repertory theater companies in the United States, then in television and film, then with alternative music groups and ensembles, then became a producer of large scale public performances, then returned to performing with experimental theater companies in the US and Europe. Recently, he has been serving as a writer and dramaturg of new music theater works.

This is the second collaboration of Julia Koch and Daniel Zippi, the first being “Projecte: La Plage” presented at the Teatre Ovidi Montllor, Barcelona, September 2010.