Nou any – NOVA PÀGINA WEB de l’ANTIC TEATRE en cat //cast // eng

Nou any – NOVA PÀGINA WEB de l’ANTIC TEATRE en cat //cast // eng

Feliç any nou 2017 a tots! // Feliz año nuevo 2017 a todos! // Happy New Year 2017 to everyone!

NOVA PÀGINA WEB de l’ANTIC TEATRE  http://www.anticteatre.com

Després de moltes hores de feina ja tenim la nova pàgina web! Estem molt contents! Esperem que us agradi i que expliqui i faci entendre el projecte de l’Antic Teatre: una gran comunitat artística i social del barri on ens trobem … ///

¡Después de muchas horas de trabajo ya tenemos la nueva página web! ¡Estamos muy contentos! Esperamos que os guste y que explique y haga comprender el proyecto del Antic Teatre: una gran comunidad artística y social del barrio donde nos encontramos…. ///

After many hours of work we already have the new website! We are very happy! We hope you like it and explain and make understand the project of Antic Teatre: a great artistic and social community of the neighborhood where we are ….

captura-de-pantalla-2016-12-30-a-las-14-14-40

captura-de-pantalla-2016-12-30-a-las-14-14-59