convocatòria arts escèniques can felipa 2021-2022

El programa d’Arts Escèniques del centre cívic Can Felipa presenta les bases de la nova convocatòria destinada a donar suport a les companyies, artistes i col·lectius escènics emergents en vies de professionalització, que es divideix en dues modalitats: Escena actual i Menuda Felipa. Els projectes seleccionats en les diferents modalitats donaran forma a la programació escènica de Can Felipa i tindran l’oportunitat de participar
del La(b) Felipa, que es planteja com un laboratori, un espai d’experimentació, de formació i de producció, on artistes, companyies, entitats, institucions i col·lectius
treballem conjuntament per crear i produir accions de mediació i activitats públiques relacionades amb els projectes escènics seleccionats.

Totes les persones implicades tindran l’oportunitat de seguir sessions d’assessorament en els camps de la comunicació, de la producció i del disseny d’accions de mediació, impartides per professionals del sector que col·laboren amb Can Felipa. D’aquesta manera volem donar eines als artistes en el procés que va de la idea a la realització dels projectes artístics seleccionats, sempre amb la intenció de fomentar el debat i la reflexió crítica i pràctica davant de la producció artística, la seva exhibició i les relacions que s’estableixen amb la comunitat. Enguany ens tornen a acompanyar en aquest procés: EMERGÈNcies (assessoria artística que dona suport a projectes escènics en les tasques de producció
i en les estratègies de desenvolupament) i part de l’equip professional de la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia.

Tots els projectes rebran 500 € en concepte de suport a la creació i, a més, entre tots els projectes seleccionats s’atorgarà un màxim de 3 ajuts La(b) de 400 € que es donaran en funció de les propostes de mediació presentades. Per poder fer efectiu el pagament caldrà emetre’n una factura. Els imports assignats estan sotmesos a les retencions i als impostos que marca la llei, i es faran efectius en funció del calendari de treball pactat en cada cas entre centre i artistes.
La comissió de selecció de la convocatòria estarà formada per: NEUS BERNAUS dinamitzadora del centre cívic Matas i Ramis, NÚRIA COROMINES actriu, dramaturga
i directora escènica i OLGA FUSTÉ coordinadora del programa d’arts escèniques de Can Felipa.

Tot la informació i les bases a: http://www.cccanfelipa.cat/arts-esceniques/convocatoria-residencies/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.