Can Felipa Centre Cívic

Can Felipa, situat al barri del Poblenou, és un equipament públic, de l’Ajuntament de Barcelona, adscrit al Districte de Sant Martí.

És un centre cívic amb un projecte cultural i pluridisciplinar obert a creadors, veïns, entitats i grups de la ciutat que vulguin aportar, participar o proposar idees. Un projecte que posa especial interès en la producció artística emergent, sobretot en les arts visuals i en les arts escèniques.

 

 

Arts Esceniques:

El Centre Cívic ofereix activitats i propostes vinculades a les arts escèniques des del centre a la resta de la ciutat, afavorint la descentralització de l’oferta cultural, al mateix temps que activa la vida cultural del Poblenou.

Des de la programació del centre es dóna suport a la creació i a l’experimentació a partir del programa de residències, de formació i de difusió amb la programació d’Escena Can Felipa i la col.laboració amb el Festival Escena Poblenou. Es porta a terme una programació trimestral de teatre, programant propostes de professionals i de creadors emergents a un públic divers. La programació inclou espectacles de dansa, dansa-teatre, música, clown, teatre d’objectes, etc. Tot plegat fa que esdevingui un marc sorprenent per a l’experimentació, l’intercanvi i la presentació de projectes.

Equip:

Directora Can Felipa: Dolors Pedemonte

Coordinadora Programa d’Arts Visuals: Joana Hurtado

Coordinadora Programa d’Arts Escèniques: Olga Fusté

can-felipa20091

Centre Cívic Can Felipa
Pallars, 277
08005 – Barcelona
Tel. 932 563 840

www.cccanfelipa.cat

 

One Response to Can Felipa Centre Cívic

  1. erectile cherries
    does erectile dysfunction cause infertility
    erectile stimulation treatment

Comments are closed.