Curs per a l’Espectador/a: segona sessió

Demà segona sessió del Curs per a l’Espectador/a amb Roberto Fratini i l’artista convidada Sònia Sánchez a les 18,30h al CCCB. Seguirem amb el viatge a través de les Vides de la Ment i ens endinsarem de nou en la dansa.

Si no t’has  inscrit al curs encara estàs a temps! Si ets dels/les que viu enganxat/da al mòbil i a les xarxes apunta’t enviant un correu a logistica@escenapoblenou.com. Si ets dels/les que prefereix l’activitat presencial t’esperem abans del curs per fer la inscripció allà mateix!

 

  • 8 d’octubre 18,30 – 20,30h CCCB

Roberto Fratini amb l’artista convidada Sònia Sánchez

Adreça Carrer Montalegre 5

 

  • 15 d’octubre 18,30 – 20,30h Universitat de Barcelona

Víctor Molina amb l’artista convidat Roger Bernat

Adreça Carrer Montalegre 6

 

  • 22 d’octubre 18,30 – 20,30h Goethe Institut

Assumpta Bassas amb l’artista convidada Denys Blacker

Adreça Carrer Manso 24

 

  • 29 d’octubre 18,30 – 20,30h Universitat de Barcelona

Jordi Jané amb la companyia convidada Atempo Circ

Adreça Carrer Montalegre 6

 

No et quedis sense la teva “píldora” d’aproximació a la creació contemporània!

About escenapoblenou

Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques que es realitza en octubre al barri del Poblenou de Barcelona. Va sorgir al 2001 amb la voluntat de donar suport als creadors i creadores que dialoguen amb diverses disciplines i que busquen generar nous llenguatges escènics i diferents maneres de relació amb espais no convencionals. El Festival abarca les disciplines de teatre gestual, dansa, clown, teatre d’objectes, circ, teatre de carrer i performance. El Festival aposta des dels seus inicis per les creacions més arriscades i innovadores. Escena Poblenou també treballa per a la creació de públics. Amb aquest objectiu els nombrosos espectacles de carrer són gratuïts i pels espectacles de sala es cobra una entrada popular. Valoritzant la feina dels artistes i democratitzant l’accés a tot tipus de públic el Festival no ha deixat de créixer i d’apropar-se a les manifestacions escèniques contemporànies més alternatives. Per tal de recolzar els processos de creació i la recerca Escena Poblenou convoca les beques d’ajut a la creació NOF, coprodueix el projecte A CEGUES (juntament amb la sala d’exposicions Can Felipa), ofereix residències artistiques i organitza tallers de formació. Escena Poblenou col·labora amb diverses entitats i associacions culturals de Catalunya, Espanya i de l’estranger. A més és membre fundador del projecte euroregional VIA amb els festivals de Label Rue, la Petite Pierre i Capdepera Street Art Festival.
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.