Només falten 72 hores

HOLA  A 72 hores del FESTIVAL!

Comptem les hores, els minuts i segons, organitzem, truquem, detallem i una infinitat més de verbs d’acció conjugats en primera persona del plural.

Volem cuidar cada detall, cada racó, cada espai per satisfer les vostres expectatives per fer d’aquesta XIIª edició quelcom inoblidable. Seria molt agosarat dir que passarà als anals de la història, però fent una cura d’humiltat, i tenint en compte les circumstàncies -més que de sobres conegudes per tots/es vosaltres-, l’objectiu d’aquesta edició és que vosaltres gaudiu més que mai, us sentiu especials i sobretot que compreneu que sense vosaltres això no té sentit.

Això sí, tot i la tranquil·litat que hem intentat transmetre en aquest primer paràgraf no us podem enganyar, vosaltres AMANTS nostres us mereixeu saber quin és l’estat de les coses. I, en aquests moments,  aquesta és la imatge que millor defineix l’estat de l’equip:

 

Imatge robada durant una de les desconnexions del Wifi Barcelona

Això és una crida, quasi desesperada, us seguim buscant AMANTS! Ja sabeu que no som gelosos, ni exquisits i que us volem a tots! Ens agradeu de totes formes i colors, textures i mides.

Vols sentir-te estimat? Vols fer-te teu el Festival? Vols sentir el nostre profund agraïment?

FES-TE AMANT!

T’espera una sorpresa!


CAST

HOLA  A 72 horas del FESTIVAL!

Contamos las horas, los minutos y segundos, organizamos, llamamos, detallamos y una infinidad más de verbos conjugados en primera persona del plural.
Queremos cuidar cada detalle, cada rincón, cada espacio para satisfacer vuestras expectativas y hacer de esta XIIª edición algo inolvidable. Sería muy osado decir que pasará a los anales de la historia, y haciendo una cura de humildad, y teniendo en cuenta las circunstancias – de sobras conocidas conocidas por todos/as vosotros/as-, el objetivo de esta edición es que disfrutéis más que nunca, os sintáis especiales y sobre todo que comprendáis que sin vosotros esto no tiene sentido.

Eso sí, a pesar de la tranquilidad que hemos ido transmitiendo en el primer párrafo, no os podemos engañar. Vosotros/as AMANTES nuestros os merecéis saber cuál es el estado de las cosas. Y, en estos momentos, esta es la imagen que mejor define el estado del equipo:

 


Imagen robada durante una de las desconexiones de Wifi Barcelona.

Esto es un llamamiento, casi desesperado, os seguimos buscando AMANTES! Ya sabéis que no somos celosos, ni exquisitos y que os queremos a todos! Nos gustáis de todas las formas y colores, texturas y medidas.

¿Quieres sentirte querido?, ¿Quieres hacerte tuyo el Festival? ¿Quieres recibir nuestro profundo agradecimiento?

HAZTE AMANTE DEL FESTIVAL

¡Te espera una sorpresa!

 

About escenapoblenou

Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques que es realitza en octubre al barri del Poblenou de Barcelona. Va sorgir al 2001 amb la voluntat de donar suport als creadors i creadores que dialoguen amb diverses disciplines i que busquen generar nous llenguatges escènics i diferents maneres de relació amb espais no convencionals. El Festival abarca les disciplines de teatre gestual, dansa, clown, teatre d’objectes, circ, teatre de carrer i performance. El Festival aposta des dels seus inicis per les creacions més arriscades i innovadores. Escena Poblenou també treballa per a la creació de públics. Amb aquest objectiu els nombrosos espectacles de carrer són gratuïts i pels espectacles de sala es cobra una entrada popular. Valoritzant la feina dels artistes i democratitzant l’accés a tot tipus de públic el Festival no ha deixat de créixer i d’apropar-se a les manifestacions escèniques contemporànies més alternatives. Per tal de recolzar els processos de creació i la recerca Escena Poblenou convoca les beques d’ajut a la creació NOF, coprodueix el projecte A CEGUES (juntament amb la sala d’exposicions Can Felipa), ofereix residències artistiques i organitza tallers de formació. Escena Poblenou col·labora amb diverses entitats i associacions culturals de Catalunya, Espanya i de l’estranger. A més és membre fundador del projecte euroregional VIA amb els festivals de Label Rue, la Petite Pierre i Capdepera Street Art Festival.
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.