COMENÇA EL FESTIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si, si, si el Festival ja està aquí!

Ja fa uns mesos que hem recuperat el contacte, fa una estona que cada setmana rebeu alguna informació del Festival i uns dies que el ritme és incessant. I tot això per què? Perquè demà COMENÇA LA XIIª edició del FESTIVAL ESCENA POBLENOU!

Quins plans tens per aquest cap de setmana? Ja fa fred per anar a la platja, els “camacus” han arrassat amb els bolets, no hi ha rebaixes a les grans superfícies i el Parc Güell ha canviat les seves condicions de gratuïtat. Per tant… què millor que venir al Festival?

Et fem propostes de tot tipus, des de noves dramatúrgies a la dansa, passant pel circ, l’art sonor i visual, el teatre, la performance i l’humor. Espectacles innovadors i de qualitat, a preus molt democràtics i/o gratuïts, on tu fins i tot pots establir la quantia.

Et proposem una FESTA divendres i una altra dissabte! Amb entrada lliure i consumicions a preus més que raonables! Encara estàs disposat a pagar per entrar a Razzmatazz? No aquest cap de setmana!

Consulta tota la informació a www.escenapoblenou.com

VENDA D’ENTRADES

ATRÁPALO

Podeu comprar de forma anticipada a Atrápalo les entrades per Roger Bernat de les 17h, per Diego Anido, per Alessandro Sciarroni, per Leandre i per l’espectacle per a públic familiar de Zipit Cia

http://www.atrapalo.com/entradas/escena%20poblenou_k/

PUNTS D’INFORMACIÓ I VENDA

Als punts de venda del Festival pots comprar les entrades pels espectacles de pagament fins una hora abans de l’espectacle. En el cas d’anar a última hora, cosa que no recomanem per si están esgotades, us podeu dirigir directament  a l’espai  d’actuació.

Can Felipa

Dv. 18 oct. 16h – 21h

Dss. 19 oct. 16h – 22:30h

Diumenge 20 oct. 16h – 21h

Hangar

Dv. 18 oct. 17h – 24h

Dss. 19 oct. 16,30h – 24h

Diumenge 20 oct. 17h – 21h

MACARENA RECURDA SHEPHERD

Les entrades per Whose Those Eyes de Macarena Recuerda Shepherd es poden comprar un dia abans del passi que desitgeu veure només a l’Hangar.

ESPECTACLES HANGAR

Si voleu assistir als espectacles de l’Hangar d’entrada gratuïta (amb aportació voluntària) haureu de recollir la vostra entrada una hora abans de l’espectacle a l’Hangar, per qüestions d’aforament.

No t’ho pots perdre, no aquest any! Que ni la pluja, ni la mandra i menys una abducció marciana t’aturi! T’esperem demà al Poblenou!

FELIÇ FESTIVAL!

 

Posted in General | Comments Off on COMENÇA EL FESTIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Només falten 72 hores

HOLA  A 72 hores del FESTIVAL!

Comptem les hores, els minuts i segons, organitzem, truquem, detallem i una infinitat més de verbs d’acció conjugats en primera persona del plural.

Volem cuidar cada detall, cada racó, cada espai per satisfer les vostres expectatives per fer d’aquesta XIIª edició quelcom inoblidable. Seria molt agosarat dir que passarà als anals de la història, però fent una cura d’humiltat, i tenint en compte les circumstàncies -més que de sobres conegudes per tots/es vosaltres-, l’objectiu d’aquesta edició és que vosaltres gaudiu més que mai, us sentiu especials i sobretot que compreneu que sense vosaltres això no té sentit.

Això sí, tot i la tranquil·litat que hem intentat transmetre en aquest primer paràgraf no us podem enganyar, vosaltres AMANTS nostres us mereixeu saber quin és l’estat de les coses. I, en aquests moments,  aquesta és la imatge que millor defineix l’estat de l’equip:

 

Imatge robada durant una de les desconnexions del Wifi Barcelona

Això és una crida, quasi desesperada, us seguim buscant AMANTS! Ja sabeu que no som gelosos, ni exquisits i que us volem a tots! Ens agradeu de totes formes i colors, textures i mides.

Vols sentir-te estimat? Vols fer-te teu el Festival? Vols sentir el nostre profund agraïment?

FES-TE AMANT!

T’espera una sorpresa!


CAST

HOLA  A 72 horas del FESTIVAL!

Contamos las horas, los minutos y segundos, organizamos, llamamos, detallamos y una infinidad más de verbos conjugados en primera persona del plural.
Queremos cuidar cada detalle, cada rincón, cada espacio para satisfacer vuestras expectativas y hacer de esta XIIª edición algo inolvidable. Sería muy osado decir que pasará a los anales de la historia, y haciendo una cura de humildad, y teniendo en cuenta las circunstancias – de sobras conocidas conocidas por todos/as vosotros/as-, el objetivo de esta edición es que disfrutéis más que nunca, os sintáis especiales y sobre todo que comprendáis que sin vosotros esto no tiene sentido.

Eso sí, a pesar de la tranquilidad que hemos ido transmitiendo en el primer párrafo, no os podemos engañar. Vosotros/as AMANTES nuestros os merecéis saber cuál es el estado de las cosas. Y, en estos momentos, esta es la imagen que mejor define el estado del equipo:

 


Imagen robada durante una de las desconexiones de Wifi Barcelona.

Esto es un llamamiento, casi desesperado, os seguimos buscando AMANTES! Ya sabéis que no somos celosos, ni exquisitos y que os queremos a todos! Nos gustáis de todas las formas y colores, texturas y medidas.

¿Quieres sentirte querido?, ¿Quieres hacerte tuyo el Festival? ¿Quieres recibir nuestro profundo agradecimiento?

HAZTE AMANTE DEL FESTIVAL

¡Te espera una sorpresa!

 

Posted in General | Comments Off on Només falten 72 hores

A 6 DIES DEL FESTIVAL ESCENA POBLENOU!

HOLA A 6 dies!

La incertesa que ha acompanyat la producció del Festival d’aquest any i l’immobilisme que ha caracteritzat els darrers mesos han donat pas a una espiral d’estrès i timmings inusuals per un Festival que inaugura la seva XIIª edició en 8 dies!

Aquest any hem aprés molt, possiblement més que mai. Hem adquirit habilitats pròpies dels millors postgraus especialitzats en gestió de crisi:

–          Mòdul I

Actualització constant dels webs dels organismes oficials a l’espera de convocatòries
Estratègies de finançament imaginatives
Redacció de propostes de patrocini basades en l’emoció
Optimització de materials i recursos (reaprofita.cat)
–          Mòdul II

Com mantenir la calma  (sessions de ioga, respiració profunda i classes de cant)
Com no perdre els nervis (sessions de risoteràpia a càrrec de Al mal tiempo Buena cara)
Gestió de la desesperació (visionat de Mujeres al borde de un ataque de nervios)

–          Mòdul III (pràctiques)
Malabars
Tetrix
Trencaclosques

Tot just fa uns dies començàvem a veure el resultat: trucades per tancar detalls, banderoles que ens anuncien a la ciutat, cartells, punts de llibre i les primeres sessions del Curs per a l’Espectador/a. I ara si que si, no hi ha volta de full. La visualització de tot plegat ja està al web.

http://www.escenapoblenou.com

Ara comptem dies, hores i minuts per completar tot allò necessari que us permeti gaudir d’un Festival de qualitat, innovador i ple de propostes que no us decebran.

INFORMACIÓ I VENDA D’ENTRADES


Enguany el Festival obre 2 punts d’informació i venda d’entrades a Can Felipa i a l’Hangar.
Per  reservar entrades per “Whose are those eyes?”  de Macarena Recuerda Shepherd envieu un correu a  logistica@escenapoblenou.com

CURS PER A L’ESPECTADOR/A


Amb la segona sessió del Curs per a l’Espectador/a vam acabar un entretingut i profund viatge a través de les Vides de la Ment amb Roberto Fratini i les artistes Laila Tafur i Sònia Sánchez.

Per la propera sessió us proposem la aproximació a la Visió òptica i visió tòpica en Domini Públic amb Víctor Molina i l’artista convidat Roger Bernat.

 

 

 

 

 

 

 

*Si no t’has apuntat encara fes la teva reserva a logistica@escenapoblenou.com, o bé vine uns minuts abans de la sessió.

BECÀRIA BUSCA AMANTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La becària del Festival, que prefereix reservar l’anonimat per qüestions professionals, busca AMANTS per aquesta edició del Festival.
Si has rigut mínimament amb les comunicacions, si t’has barallat amb les noves tecnologies tot simulant expertesa en qüestions 2.0 o si mai has estat becari i recordes aquella il·lusió i energia inusitades que van caracteritzar els teus començaments en el món professional FES-TE  AMANT DEL FESTIVAL, la becària t’ho agrairà.

Fes-te AMANT DEL FESTIVAL! (FES CLIC)

A 50 AMANTS per complir amb els objectius de la memòria de pràctiques! Ajuda a un gratificant fi de pràctiques, tu pots ser el/la següent!
Als que ja us heu CONVERTIT EN AMANTS, MOLTES GRÀCIES! Esteu contribuint a dignificar la feina d’una becària diligent.


CAST//

¡¡¡¡¡¡HOLA A 6DÍAS!!!!

La incertidumbre que ha acompañado la producción del Festival este año y el inmovilismo que ha caracterizado los últimos meses han dado paso a una espiral de estrés y timmings inusuales para un Festival que inaugura su XIIª edición en 9 días!

Este año hemos aprendido mucho, quizás más que nunca. Hemos adquirido habilidades propias de los mejores posgrados especializados en gestión de crisis:

–          Módulo I
Actualización constante de webs de organismos oficiales a la espera de convocatorias
Estrategias de financiación imaginativas
Redacción de propuestas de patrocinio basadas en la emoción
Optimización de materiales y recursos (reaprovecha.cat)

–          Módulo II
Cómo mantener la calma (sesiones de yoga, respiración profunda y clases de canto)
Cómo no perder los nervios (sesiones de risoterapia a cargo de Al mal tiempo Buena cara)
Gestión de la desesperación (visionado de Mujeres al borde de un ataque de nervios)

–          Módulo III (prácticas)
Malabares
Tetrix
Rompe cabezas

Hace tan sólo unos días empezábamos a ver los resultados: llamadas concretando últimos detalles, banderolas anunciando el Festival por la ciudad, carteles, puntos de libro y primeras sesiones del Curso para el/la Espectador/a. Ahora sí que sí,  no hay vuelta atrás. La visualización de todo ya está en la web!
http://www.escenapoblenou.com

Ahora contamos los días, horas y minutos para completar todo lo necesario que os permita disfrutar de un Festival de calidad, innovador y lleno de propuestas que no os decepcionarán.

INFORMACIÓN Y VENTA DE ENTRADAS

Este año el Festival abre 2 puntos de información y venta de entradas en Can Felipa y en el Hangar.
Para reservar entradas para “Whose are those eyes?”  de Macarena Recuerda Shepherd enviar un correo a  logistica@escenapoblenou.com

CURSO PARA EL/LA ESPECTADOR/A

Con la segunda sesión del Curso para el/la Espectador/a acabamos el entretenido y profundo viaje a través de las Vidas de la mente con Roberto Fratini y las artistas invitadas Laila Tafur y Sònia Sánchez.
En la próxima sesión os proponemos una aproximación a la Visión Óptica y a la Visión Tópica de Domini Públic DIWO con Víctor Molina y el artista Roger Bernat.

*Si no te has apuntado todavía haz tu reserva enviando un correo a logistica@escenapoblenou.com, o ven unos minutos antes de la sesión y apúntate allí mismo.

BECARIA BUSCA AMANTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La becaria del Festival, que prefiere conservar el anonimato por cuestiones profesionales, busca amantes para esta edición del Festival.
Si te has reído mínimamente con nuestras comunicaciones, si te has peleado con las nuevas tecnologías simulando conocimiento de causa o bien si alguna vez has sido becario y recuerdas aquella ilusión y energías inusitadas que caracterizaron tus comienzos en el mundo profesional HAZTE AMANTE DE FESTIVAL, la becaria que te lo agradecerá!

HAZTE AMANTE DEL FESTIVAL! (HAZ CLIC)

¡A 50 amantes para completar con éxito los objetivos de la memoria de prácticas! Colabora con un final de prácticas gratificante, tu puedes ser el/la siguiente!
A los/las que ya os habéis convertido en AMANTES, MUCHAS GRACIAS! Estáis contribuyendo a dignificar el trabajo de una becaria muy diligente.

 

Posted in General | Comments Off on A 6 DIES DEL FESTIVAL ESCENA POBLENOU!

Curs per a l’Espectador/a: segona sessió

Demà segona sessió del Curs per a l’Espectador/a amb Roberto Fratini i l’artista convidada Sònia Sánchez a les 18,30h al CCCB. Seguirem amb el viatge a través de les Vides de la Ment i ens endinsarem de nou en la dansa.

Si no t’has  inscrit al curs encara estàs a temps! Si ets dels/les que viu enganxat/da al mòbil i a les xarxes apunta’t enviant un correu a logistica@escenapoblenou.com. Si ets dels/les que prefereix l’activitat presencial t’esperem abans del curs per fer la inscripció allà mateix!

 

  • 8 d’octubre 18,30 – 20,30h CCCB

Roberto Fratini amb l’artista convidada Sònia Sánchez

Adreça Carrer Montalegre 5

 

  • 15 d’octubre 18,30 – 20,30h Universitat de Barcelona

Víctor Molina amb l’artista convidat Roger Bernat

Adreça Carrer Montalegre 6

 

  • 22 d’octubre 18,30 – 20,30h Goethe Institut

Assumpta Bassas amb l’artista convidada Denys Blacker

Adreça Carrer Manso 24

 

  • 29 d’octubre 18,30 – 20,30h Universitat de Barcelona

Jordi Jané amb la companyia convidada Atempo Circ

Adreça Carrer Montalegre 6

 

No et quedis sense la teva “píldora” d’aproximació a la creació contemporània!

Posted in General | Comments Off on Curs per a l’Espectador/a: segona sessió

Escena Poblenou busca VOLUNTARIS 18.20 d’octubre

ESCENA POBLENOU BUSCA VOLUNTARIS !

XII FESTIVAL ESCENA POBLENOU DEL 18 AL 20 D’OCTUBRE

Una vegada més omplim el barri de teatre. Del 18 al 20 d’octubre de 2013, programarem a Can Felipa, Centre Moral, UPF-Campus Poblenou, Sala Beckett-Poblenou, Hangar, Niu i als carrers del barri, companyies de circ, teatre físic, dansa, teatre de carrer i teatre d’objectes.

Des de fa 12 anys, Escena Poblenou no ha deixat de créixer, sense que hàgim perdut el nostre esperit original: apropar al públic a les manifestacions artístiques contemporànies.

L’assistència del públic ronda els 3.500 espectadors per edició. Per això et necessitem!

Escena Poblenou es una gran festa de les arts escèniques al Poblenou i a Barcelona. Ens agradaria que ens ajudéssiu unes hores al dia, en un ambient de festa artística amb gent de totes les edats, del barri i de fora. Podreu conèixer artistes, veure els espectacles i sobretot… viure 3 dies carregats d’emocions.

 

Diferents tasques durant el Festival:

Acollida de públic: Acollir, indicar, orientar al públic sobre: els espectacles, els restaurants, llocs,
teatres, bus i metro...totes aquestes informacions estaran disponibles al punt d'informació del Festival.
Organització: Vendre entrades, vigilar l'espectacle, organitzar els fluxos de públic. Col·locar-se en llocs estratègics.
Intervenir en cas de problemes o de comportaments inapropiats del públic… amb calma i respecte. 
Ajut als regidors: Assistir al regidors de sala de cada espai

 

Si esteu interesats podeu contactar amb:

Sergi Cardona al mail: festival@escenapoblenou.com

 

www.escenapoblenou.com

 

Posted in General | Comments Off on Escena Poblenou busca VOLUNTARIS 18.20 d’octubre

Iniciem el compte enrere!

HOLA A TOTHOM!

Si llegeixes això vol dir que, o bé el teu servidor de correu electrònic encara no ha actualitzat la disposició de safata d’entrada, o bé que has accedit a la pestanya “promocions” del teu e-mail, només per això gràcies! Per llegir-nos, per comprendre’ns i per dedicar uns minuts a les nostres comunicacions.

AMANTS DEL FESTIVAL

Només falten 16 dies, 15 hores i 23 minuts per la XIIª edició del Festival Escena Poblenou. És a dir, tens 23.963 minuts per fer-te AMANT DEL FESTIVAL! Si dediques una part important d’aquests minuts a dormir, la part proporcional a gaudi i disbauxes vàries, i una proporció justa, digna i mesurable a treballar, encara et sobren molts minuts per fer clic i convertir-te AMANT DEL FESTIVAL.

Tenint en compte els quasi 5000 “amics/gues de me gusta” que tenim al Facebook, les 2000 persones que – prèvia autorització- , reben les nostres newsletter i els 900 followers de twitter…t’imagines una orgia final amb els AMANTS DEL FESTIVAL?  Tenim una sorpresa especial, una experiència única només apte pels nostres AMANTS. Estàs disposada a perdre’t aquest plaer final? Estem oberts a suggerències, a escoltar les vostres preferències i fins i tot a no qüestionar gustos estrambòtics inconfessables.

Fes-te AMANT DEL FESTIVAL! (FES CLIC)

CURS PER A L’ESPECTADOR/A

Ahir va començar la primera sessió del Curs per a l’Espectador/a. L’aperitiu va venir de la mà de Roberto Fratini i l’artista Laila Tafur. Una sessió plena de reflexió, filosofia però sobretot dansa. Els ingredients, tots de primera qualitat, estan preparats. La mise en place ja està feta ara només falta que reserveu el vostre menú degustació enviant un correu a logistica@escenapoblenou.com

ENTRANT

8 d’octubre 18,30 – 20,30h CCCB
Roberto Fratini amb l’artista convidada Sònia Sánchez
Adreça Carrer Montalegre 5

PRIMER PLAT

15 d’octubre 18,30 – 20,30h   Universitat de Barcelona
Víctor Molina amb l’artista convidat Roger Bernat
Adreça Carrer Montalegre 6

SEGON PLAT

22 d’octubre 18,30 – 20,30h Goethe Institut
Assumpta Bassas amb l’artista convidada Denys Blacker
Adreça Carrer Manso 24

POSTRES I CAFÈ

29 d’octubre 18,30 – 20,30h   Universitat de Barcelona
Jordi Jané amb la compayia convidada Atempo Circ
Adreça Carrer Montalegre 6

Us garantim que no us quedareu amb gana!

PUBLIC POBLENOU

El proper dia 17 d’octubre, un dia abans d’engegar el Festival,  us convidem a participar en un taller obert a la ciutadania per a preparar l’acció Públic Poblenou entre les 18h i les 21h al Centre Cívic Can Felipa. Porta la teva cadira i prepara’t per a moure-la.

Més informació a:
https://www.facebook.com/PublicPoblenou?fref=ts
https://twitter.com/PublicPoblenou



(CAST)

¡Hola a todos/as!

Si lees esto es porque: o bien tu servidor de correo electrónico aún no ha actualizado la disposición de tu bandeja de entrada, o porque has accedido a la pestaña de “promociones” de tu e-mail, en todo caso, ¡gracias! Por leernos, por comprendernos y por dedicar unos minutos de tu maravilloso tiempo a nuestras informaciones.

AMANTES DEL FESTIVAL

Sólo faltan 16 días, 15 horas y 23 minutos para la XIIª edición del Festival Escena Poblenou. Esto quiere decir que tienes 23.963 minutos para convertirte en ¡AMANTE DEL FESTIVAL! Si dedicas una parte importante de estos minutos a dormir, la parte proporcional a disfrute y actividades erótico-festivas, y una proporción justa, digna y medible a trabajar, todavía te sobran muchos minutos para hacer clic y hacerte AMANTE DEL FESTIVAL!

Teniendo en cuenta los casi 5000 “amigos/as de me gusta” que tenemos en Facebook, las 2000 personas que – previa autorización-, reciben nuestras newsletters y los 900 followers de twitter… ¿teimagináis una orgía final con los AMANTES DEL FESTIVAL? Tenemos una sorpresa especial, una experiencia única sólo apta para nuestros AMANTES. ¿Estás dispuesta a perderte este placer final? Estamos abiertos a sugerencias, a escuchar tus preferencias, e incluso a no cuestionar gustos estrambóticos inconfesables.

¿Qué más te hace falta para hacerte AMANTE? (Haz clic)

CURSO PARA  EL ESPECTADOR/A

Ayer empezamos con la primera sesión del Curso para el Espectador/a. El aperitivo estuvo en manos de Roberto Fratini y la artista Laila Tafur. Una sesión llena de reflexión, filosofía pero sobre todo de danza. Los ingredientes, todos de primera calidad, están preparados. La mise en place ya está en marcha, ahora sólo falta que reserves tu menú degustación enviando un correo a logistica@escenapoblenou.com

ENTRANTE

8 de octubre 18,30 – 20,30h   CCCB
Roberto Fratini con la artista invitada Sònia Sánchez
Dirección Calle Montalegre 5

PRIMER PLATO

15 de octubre 18,30 – 20,30h   Universitat de Barcelona
Víctor Molina con el artista invitado Roger Bernat
Dirección  Calle Montalegre 6

SEGUNDO PLATO

22 de octubre 18,30 – 20,30h   Goethe Institut
Assumpta Bassas con la artista invitada Denys Blacker
Dirección Calle Manso 24

POSTRES I CAFÈS

29 de octubre 18,30 – 20,30h   Universitat de Barcelona
Jordi Jané con la compañía invitada Atempo Circ
Dirección Calle Montalegre 6

¡Te garantizamos que no te quedarás con hambre!

PÚBLIC POBLENOU

El próximo 17 de octubre, un día antes de que arranque el Festival, os invitamos a participar en un taller abierto a la ciudadanía para preparar la acción Públic Poblenou entre las 18h y las 21h en el Centre Cívic Can Felipa. ¡Trae tu silla y prepárate para moverla!

Más información en:
https://www.facebook.com/PublicPoblenou?fref=ts
https://twitter.com/PublicPoblenou

 

Posted in General | Comments Off on Iniciem el compte enrere!

Comença el Curs per a l’Espectador/a!

Aquest dimarts 1 d’octubre iniciem el Curs per a l’Espectador/a. La primera cita  que duu el nom Vides de la Ment anirà a càrrec de Roberto Fratini i l’artista Laila Tafur a les 18,30h a  l’Arts Santa Mònica.

1 d’octubre 18,30 – 20,30h Arts Santa Mònica

Adreça Rambla de Santa Mònica 7

Vides de la ment

Roberto Fratini amb l’artista convidada Laila Tafur

Aquesta vegada,  en les dues trobades, Fratini intentarà contextualitzar (i ensorrar, si és possible) el prejudici històric que pretén ubicar la dansa del costat de l’acció directa, en implícita oposició al caràcter presumptament estàtic de l’especulació, del pensament abstracte, de tot allò que Hannah Arendt anomenava, en el seu llibre, “la vida de la ment”. Considera el conjunt d’arguments que permeten no només reassignar la dansa, com a fenomen general, al territori de l’especulació (forma del pensament abans que la corporeïtat; antecedent i re-pensament de l’acció abans que acte present o presència activa) sinó detectar a diversos nivells, en la creació de les darreres dècades, una irresistible tendència a afirmar aquesta semblança “escandalosa” entre els formats de la dansa i els processos mentals.  Aquesta revisió té implicacions que concerneixen directament el significat polític de la dansa com a crítica i diagnòstic de la realitat, a la seva dramatúrgia com a acte de resistència  contra les taumatúrgies de l’ordre imposat, perquè el que es torna a imposar amb preponderància, una vegada reobert el debat sobre el sentit de pensar com acte de dansa, i del dansar com a acte de pensament, és la diferenciació, fonamental per qualsevol política, entre la llibertat i contingència, entre “fer” i “viure”.

 

Roberto Fratini És dramaturg i teòric de la dansa. Ha sigut professor de la Universitat de Pisa i de l’Aquila. Actualment és docent de Teoria de la Dansa a l’Institut del Teatre de Barcelona. Col·labora com a dramaturg amb diverses companyies de dansa internacionals i les seves peces han guanyat el Prix de la Societé des Auteurs i el Grand Prix de l’Association  des Critiques de Danse. Aquest  2013 ha rebut el premi FAD Sebastià Gasch pel conjunt de la seva trajectòria artística i intel·lectual. Ha impartit conferències i workshops en nombroses institucions teatrals, culturals i acadèmiques europees. És autor d’articles i escrits en castellà, italià, francès i anglès. El seu llibre “A Contracuento. La danza y las derivas del narrar” s’ha publicat al 2012.

Laila Tafur Treballa sobre les fronteres, entre la imatge i l’acció, la performance, la instal·lació, fent servir el cos com a eina que transcendeix del camp físic o teòric. El seu bagatge  va des del ballet clàssic al moviment no tècnic, mantenint sempre despertes preguntes com “amateur vs. professional”, “ben fet vs. mal fet” o “correcte vs. incorrecte”. La seva carrera s’ha desenvolupat entre  Reykiavik, Berlin, Lisboa, Copenhague, Barcelona, Eivissa i Granada. Des de 2010 ha centrat la seva recerca en l’experimentació i re-interpretació del flamenc.

El preu pel curs complert és de 20 euros , el preu per sessió és de 5 euros. Per  tant,  no t’ho pensis, INSCRIU’TE al curs complert i gaudiràs d’una sessió de de franc!

Per fer la inscripció envia un correu a logistica@escenapoblenou.com o bé, apropa’t fins a l’Arts  Santa Mònica aquesta tarda!

 

Posted in General | Comments Off on Comença el Curs per a l’Espectador/a!

Programació 2013!

PROGRAMACIÓ 2013

DIVENDRES 18 d’octubre

Domini Públic DIWO – Roger Bernat

Teatre noves dramatúrgies 13h, 17h i 21h  Escola 4 Cantons (6 euros)

CAT//Domini Públic DIWO és un procés de creació amb un nou col·lectiu, els adolescents. En aquesta peça (estrenada el 2009 en la que el públic és el protagonista directe i únic) es fa una adaptació on són els mateixos adolescents, concretament els alumnes de l’Institut 4 Cantons del Poblenou, els que han escrit el guió. D’aquesta manera els participants formen part del procés de creació i de la peça escènica Domini Públic-DIWO (Do It With Others ).

CAST // Domini Públic DIWO es un proceso de creación con un nuevo colectivo, adolescentes. En esta pieza (estrenada en 2009  en la que el público es el protagonista directo y único) se ha hecho una adaptación en la que son los mismos adolescentes, concretamente los alumnos del Institut 4 Cantons del Poblenou, los que han escrito el guión. De esta manera los participantes forman parte del proceso de creación y de la pieza escénica Domini Públic-DIWO (Do It With Others).

* Projecte A Cegues una co-producció del Festival Escena Poblenou i Arts Visuals de Can Felipa.

 

Whose are those eyes? – Macarena Recuerda Shepherd

Noves dramatúrgies 17h, 18.30h i 20h Centre Moral (6 euros)

CAT//“Whose are those eyes?” és una experiència compartida entre 20 espectadors. Com en el joc del Cluedo els participants assumiran ser els protagonistes. Entre ells es trobaran tres sospitosos, dos detectius, tres testimonis, un còmplice i un assassí. No pots confiar en ningú.

CAST//“Whose are those eyes?” es una experiencia compartida entre 20 espectadores. Como en el Cluedo los participantes asumirán ser los protagonistas. Entre ellos se encontrarán tres sospechosos, dos detectives, tres testigos, un cómplice y un asesino. No confíes en nadie.

* Beca de creació atorgada conjuntament entre el Festival Escena Poblenou i l’Antic Teatre

 

Pelat – Joan Català

Arts de carrer 18h Carrer Joncar (gratuït)

CAT//Una proposta que elimina les fronteres entre la dansa, el circ, el teatre i la performance; entre públic i espectador. Una revisió natural de tècniques artesanals i records propis. Una mostra canviant i única com a resultat de la interacció amb l’espectador. Una obra que neix de l’observació del treball artesanal, de l’estudi del cos, que ressalta la bellesa del moviment a l’hora de treballar.  Una experiència que crea complicitat i magnetisme.

CAST// Una propuesta que elimina las fronteras entre danza, circo, teatro y performance; entre público y espectador. Una revisión natural de técnicas artesanales y recuerdos propios. Una muestra cambiante y única como resultado de la interacción con el espectador. Una obra que nace de la observación del trabajo artesanal, del estudio del cuerpo y que resalta la belleza del movimiento a la hora de trabajar. Una experiencia que crea complicidad y magnetismo.

 

Deal – Atempo  Circ

Circ + Dansa 19h Plaça de Can Felipa (gratuït)

CAT// Deal és una acció quotidiana al món modern. És el resultat d’interaccions humanes que poden arribar a desvetllar allò que realment som. A través del moviment i barrejant  el llenguatge de circ i dansa, aquesta peça desenvolupa un particular univers de trobades amb l’altre, amb els objectes, amb la nostra força i fragilitat.

CAST// Deal es una acción cotidiana en el mundo moderno. Es el resultado de interacciones humanas que pueden llegar a revelar lo que realmente somos. A través del movimiento y una mezcla de lenguajes de circo y danza, esta pieza desarrolla un particular universo de encuentros, con el otro, con los objetos,  con  nuestra fuerza y fragilidad.

* Beca de creació atorgada conjuntament entre el Festival Escena Poblenou i la Central del Circ

 

Joseph  – Alessandro Sciarroni

Noves dramatúrgies 20h Universitat Pompeu Fabra Facultat del Poblenou (6 euros)

CAT// A Joseph, un home sol d’esquenes al públic, busca la seva imatge en el recorregut de la seva mirada. L’autor de la performance pren el nom d’aquell que assumeix sobre si mateix la paternitat de l’home que amaga el diví, però no podem saber qui és Joseph, ni on està. No sabem si és l’home que veiem en escena o un dels ulls desconeguts que per casualitat entren dins del sistema representatiu. El solo perd la seva connotació d’esdeveniment actuat per un únic intèrpret i s’omple de mirades estupefactes, deformades, duplicades i amplificades. De cossos exposats i preparats a l’exposició, en qualsevol lloc, en una altra part del món, però en el mateix instant. Fiat lux: de la mateixa manera que al barret del mag se li atorga l’autoritat de fer aparéixer conills blancs.

CAST// En Joseph, un hombre solo de espaldas al público busca su imagen en el recorrido de su mirada. El autor de la performance toma prestado el nombre de aquel que asume sobre sí mismo la paternidad del hombre que esconde al divino, pero no podemos saber quién es Joseph, ni donde está. No sabemos si es el hombre que vemos en escena o uno de los ojos desconocidos que por casualidad entran dentro del sistema representativo. El solo pierde su connotación de evento actuado por un único intérprete y se llena de miradas estupefactas, deformadas, duplicadas y amplificadas. De cuerpos expuestos y preparados a la exposición, en cualquier lugar, en otra parte del mundo, pero en el mismo instante. Fiat lux: igual que la chistera del mago a la que se confiere la autoridad de que aparezcan conejos blancos.

 

El Pliegue – Sònia Sánchez

Dansa 22h Hangar (gratuït, aportació voluntària)

CAT// En aquest treball, Sònia es centra en la memòria interna i externa de cada plec desplegui, sorgida dels sons i els silencis, les melodies i les dissonàncies, les passions i les comprensions, les actituds i els gestos, utilitzant cada experiència com moviments interns del terra que creen el relleu i les textures de la dramatúrgia.

CAST// En este trabajo, Sònia se centra en la memoria interna y externa de cada pliegue/  despliegue, surgida de los sonidos y los silencios, las melodías y las disonancias, las pasiones y las comprensiones, las actitudes y los gestos, utilizando cada experiencia como movimientos internos del suelo que crean el relieve y las texturas en la dramaturgia.

 

La Roda – Barcelona Laptop Orquesta

Art Sonor 22,30h Hangar (gratuït, aportació voluntària)

CAT// És un punt de trobada per a investigadors sonors, luthiers digitals, intèrprets i compositors, centrats en la recerca de nous paradigmes per la interpretació en xarxa. El repertori consisteix, fonamentalment, en reinterpretacions de clàssics de la música electroacústica i en sessions improvisades amb processadors sonors per torns, màquines algorísmiques col·lectives o loops audiovisuals generats en directe.

CAST// Es un punto de encuentro de investigadores sonoros, luthiers digitales, intérpretes y compositores, centrados en la investigación de nuevos paradigmas para la interpretación en red. El repertorio consiste, fundamentalmente, en reinterpretaciones de clásicos de la música electroacústica y en sesiones improvisadas con procesadores sonoros por turnos, máquinas algorítmicas colectivas o loops audiovisuales generados  en directo.

* Projecte seleccionat per la beca Phonos (Atorgada entre la Universitat Pompeu Fabra i Fundació Phonos)

 

Sessió DJ/vjCristina Schultz

DJ/VJ Session A partir de les 24h Hangar (gratuït)

Continue reading

Posted in General | Comments Off on Programació 2013!

Ja podeu consultar la informació complerta del CURS PER A L’ESPECTADOR/A!

Dossier curs cat 2013

Dosier curso cast 2013

Posted in General | Comments Off on Ja podeu consultar la informació complerta del CURS PER A L’ESPECTADOR/A!

Apunta’t! Curs per a l’espectador/a

Hola a tothom!

Una gran notícia! Ja us podeu apuntar al Curs per a l’Espectador/a, el curs teòric d’aproximació als llenguatges escènics contemporanis dirigit als espectadors/res i impartit, aquest any, per Roberto FratiniAssumpta BassasVíctor MolinaJordi Jané.

Aquest és el tercer curs que el Festival Escena Poblenou organitza dirigit a espectadors/res, a tot el públic, professional o no, que pretén oferir eines per poder acostar-se als llenguatges escènics contemporanis. Amb la bona rebuda de les anteriors edicions, aquest any s’ha apostat per ampliar el nombre de ponències, i enguany s’articula amb 5 trobades, cada una dedicada a un tema concret. Cada sessió és impartida per un/a professional del sector i compta amb la intervenció d’artistes de la XIIª edició del Festival Escena Poblenou, que presentaran el seu projecte.

La principal novetat d’aquest any és que el Curs per a l’Espectador/a passa a formar part dels crèdits de lliure elecció de la Universitat de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Places limitades. Es respectarà l’ordre d’inscripció. Cal reenviar el formulari omplert.

El preu pel curs complert és de 20 euros , el preu per sessió és de 5 euros. Per  tant,  no t’ho pensis, INSCRIU’TE al curs complert i gaudiràs d’una sessió de de franc!

Forma de pagament (l’ingrés s’ha de fer abans del dia 27 de setembre)

*El pagament es farà mitjançant transferència bancària al número de compte:
3025 0001 11 1433446204    (L’ingrés haurà d’anar acompanyat del nom i cognoms del participant.)

Qualsevol dubte us podeu adreçar a logistica@escenapoblenou.com

COGNOMS……………………………………………………………………………………………………
NOM…………………………………………………………………………………………………………..
DOMICILI………………………………………………POBLACIÓ……………………..CODI………….
DATA DE NAIXEMENT………………………………………PROFESSIÓ……………………………….
ESTUDIANT UB…………………………………………………………………………………………………………………………..
TEL…………………………………………………MÒBIL…………………………………………
E-mail…………………………………………………………………………

 



(CAST)

¡Hola a todos!

¡Una gran noticia! Ya os podéis apuntar al Curso para el/la Espectador/a, el curso teórico de aproximación a los lenguajes escénicos contemporáneos dirigido a los espectadores e impartido, este año, por Roberto FratiniAssumpta BassasVíctor MolinaJordi Jané.

Este es el tercer curso que organiza el Festival Escena Poblenou dirigido a  espectadores/as, a todo el público, profesional o no, que pretende ofrecer las herramientas necesarias para poder acercarse a los lenguajes escénicos contemporáneos. Con la buena acogida de las ediciones anteriores, este año se ha apostado por ampliar número de ponencias, y este año se han organizado 5 encuentros, cada uno dedicado a un tema concreto. Cada sesión está impartida por un/a profesional del sector y cuenta con la intervención de artistas de la edición XIIª Festival Escena Poblenou, que presentarán su proyecto.

La principal novedad de este año es que el Curso para el Espectador/a pasa a formar parte de los créditos de libre elección de la Universidad de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plazas limitadas. Se respetará el orden de inscripción. Hay que rellenar el formulario y enviarlo.

El precio del curso completo es de 20 euros, el precio por sesión es de 5 euros. Por lo tanto, no te lo pienses, INSCRIBETE al curso completo y disfrutarás de una sesión gratuita.

Forma de pago: ingreso en cuenta antes del día 27 de septiembre

*El pago se hará a través de tranferencia bancaria al número de cuenta:
3025 0001 11 1433446204 (El ingreso deberá ir acompañado del nombre y apellidos del participante.)

Para cualquier duda os podéis dirigir a logistica@escenapoblenou.com

APELLIDOS…………………………………………………………………………………………………
NOMBRE……………………………………………………………………………………………………..
DOMICILIO……………………………………………POBLACIÓN……………………CÓDIGO………
FECHA DE NACIMINETO…………………………………..PROFESIÓN……………………………….
ESTUDIANTE UB…………………………………………………………………………………………………………………………..
TEL…………………………………………………MÓVIL…………………………………………………
E-mail………………………………………………………………………………………………………..

 

 

Posted in General | Comments Off on Apunta’t! Curs per a l’espectador/a