COMENÇA EL FESTIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si, si, si el Festival ja està aquí!

Ja fa uns mesos que hem recuperat el contacte, fa una estona que cada setmana rebeu alguna informació del Festival i uns dies que el ritme és incessant. I tot això per què? Perquè demà COMENÇA LA XIIª edició del FESTIVAL ESCENA POBLENOU!

Quins plans tens per aquest cap de setmana? Ja fa fred per anar a la platja, els “camacus” han arrassat amb els bolets, no hi ha rebaixes a les grans superfícies i el Parc Güell ha canviat les seves condicions de gratuïtat. Per tant… què millor que venir al Festival?

Et fem propostes de tot tipus, des de noves dramatúrgies a la dansa, passant pel circ, l’art sonor i visual, el teatre, la performance i l’humor. Espectacles innovadors i de qualitat, a preus molt democràtics i/o gratuïts, on tu fins i tot pots establir la quantia.

Et proposem una FESTA divendres i una altra dissabte! Amb entrada lliure i consumicions a preus més que raonables! Encara estàs disposat a pagar per entrar a Razzmatazz? No aquest cap de setmana!

Consulta tota la informació a www.escenapoblenou.com

VENDA D’ENTRADES

ATRÁPALO

Podeu comprar de forma anticipada a Atrápalo les entrades per Roger Bernat de les 17h, per Diego Anido, per Alessandro Sciarroni, per Leandre i per l’espectacle per a públic familiar de Zipit Cia

http://www.atrapalo.com/entradas/escena%20poblenou_k/

PUNTS D’INFORMACIÓ I VENDA

Als punts de venda del Festival pots comprar les entrades pels espectacles de pagament fins una hora abans de l’espectacle. En el cas d’anar a última hora, cosa que no recomanem per si están esgotades, us podeu dirigir directament  a l’espai  d’actuació.

Can Felipa

Dv. 18 oct. 16h – 21h

Dss. 19 oct. 16h – 22:30h

Diumenge 20 oct. 16h – 21h

Hangar

Dv. 18 oct. 17h – 24h

Dss. 19 oct. 16,30h – 24h

Diumenge 20 oct. 17h – 21h

MACARENA RECURDA SHEPHERD

Les entrades per Whose Those Eyes de Macarena Recuerda Shepherd es poden comprar un dia abans del passi que desitgeu veure només a l’Hangar.

ESPECTACLES HANGAR

Si voleu assistir als espectacles de l’Hangar d’entrada gratuïta (amb aportació voluntària) haureu de recollir la vostra entrada una hora abans de l’espectacle a l’Hangar, per qüestions d’aforament.

No t’ho pots perdre, no aquest any! Que ni la pluja, ni la mandra i menys una abducció marciana t’aturi! T’esperem demà al Poblenou!

FELIÇ FESTIVAL!

 

About escenapoblenou

Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques que es realitza en octubre al barri del Poblenou de Barcelona. Va sorgir al 2001 amb la voluntat de donar suport als creadors i creadores que dialoguen amb diverses disciplines i que busquen generar nous llenguatges escènics i diferents maneres de relació amb espais no convencionals. El Festival abarca les disciplines de teatre gestual, dansa, clown, teatre d’objectes, circ, teatre de carrer i performance. El Festival aposta des dels seus inicis per les creacions més arriscades i innovadores. Escena Poblenou també treballa per a la creació de públics. Amb aquest objectiu els nombrosos espectacles de carrer són gratuïts i pels espectacles de sala es cobra una entrada popular. Valoritzant la feina dels artistes i democratitzant l’accés a tot tipus de públic el Festival no ha deixat de créixer i d’apropar-se a les manifestacions escèniques contemporànies més alternatives. Per tal de recolzar els processos de creació i la recerca Escena Poblenou convoca les beques d’ajut a la creació NOF, coprodueix el projecte A CEGUES (juntament amb la sala d’exposicions Can Felipa), ofereix residències artistiques i organitza tallers de formació. Escena Poblenou col·labora amb diverses entitats i associacions culturals de Catalunya, Espanya i de l’estranger. A més és membre fundador del projecte euroregional VIA amb els festivals de Label Rue, la Petite Pierre i Capdepera Street Art Festival.
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.