A 6 DIES DEL FESTIVAL ESCENA POBLENOU!

HOLA A 6 dies!

La incertesa que ha acompanyat la producció del Festival d’aquest any i l’immobilisme que ha caracteritzat els darrers mesos han donat pas a una espiral d’estrès i timmings inusuals per un Festival que inaugura la seva XIIª edició en 8 dies!

Aquest any hem aprés molt, possiblement més que mai. Hem adquirit habilitats pròpies dels millors postgraus especialitzats en gestió de crisi:

–          Mòdul I

Actualització constant dels webs dels organismes oficials a l’espera de convocatòries
Estratègies de finançament imaginatives
Redacció de propostes de patrocini basades en l’emoció
Optimització de materials i recursos (reaprofita.cat)
–          Mòdul II

Com mantenir la calma  (sessions de ioga, respiració profunda i classes de cant)
Com no perdre els nervis (sessions de risoteràpia a càrrec de Al mal tiempo Buena cara)
Gestió de la desesperació (visionat de Mujeres al borde de un ataque de nervios)

–          Mòdul III (pràctiques)
Malabars
Tetrix
Trencaclosques

Tot just fa uns dies començàvem a veure el resultat: trucades per tancar detalls, banderoles que ens anuncien a la ciutat, cartells, punts de llibre i les primeres sessions del Curs per a l’Espectador/a. I ara si que si, no hi ha volta de full. La visualització de tot plegat ja està al web.

http://www.escenapoblenou.com

Ara comptem dies, hores i minuts per completar tot allò necessari que us permeti gaudir d’un Festival de qualitat, innovador i ple de propostes que no us decebran.

INFORMACIÓ I VENDA D’ENTRADES


Enguany el Festival obre 2 punts d’informació i venda d’entrades a Can Felipa i a l’Hangar.
Per  reservar entrades per “Whose are those eyes?”  de Macarena Recuerda Shepherd envieu un correu a  logistica@escenapoblenou.com

CURS PER A L’ESPECTADOR/A


Amb la segona sessió del Curs per a l’Espectador/a vam acabar un entretingut i profund viatge a través de les Vides de la Ment amb Roberto Fratini i les artistes Laila Tafur i Sònia Sánchez.

Per la propera sessió us proposem la aproximació a la Visió òptica i visió tòpica en Domini Públic amb Víctor Molina i l’artista convidat Roger Bernat.

 

 

 

 

 

 

 

*Si no t’has apuntat encara fes la teva reserva a logistica@escenapoblenou.com, o bé vine uns minuts abans de la sessió.

BECÀRIA BUSCA AMANTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La becària del Festival, que prefereix reservar l’anonimat per qüestions professionals, busca AMANTS per aquesta edició del Festival.
Si has rigut mínimament amb les comunicacions, si t’has barallat amb les noves tecnologies tot simulant expertesa en qüestions 2.0 o si mai has estat becari i recordes aquella il·lusió i energia inusitades que van caracteritzar els teus començaments en el món professional FES-TE  AMANT DEL FESTIVAL, la becària t’ho agrairà.

Fes-te AMANT DEL FESTIVAL! (FES CLIC)

A 50 AMANTS per complir amb els objectius de la memòria de pràctiques! Ajuda a un gratificant fi de pràctiques, tu pots ser el/la següent!
Als que ja us heu CONVERTIT EN AMANTS, MOLTES GRÀCIES! Esteu contribuint a dignificar la feina d’una becària diligent.


CAST//

¡¡¡¡¡¡HOLA A 6DÍAS!!!!

La incertidumbre que ha acompañado la producción del Festival este año y el inmovilismo que ha caracterizado los últimos meses han dado paso a una espiral de estrés y timmings inusuales para un Festival que inaugura su XIIª edición en 9 días!

Este año hemos aprendido mucho, quizás más que nunca. Hemos adquirido habilidades propias de los mejores posgrados especializados en gestión de crisis:

–          Módulo I
Actualización constante de webs de organismos oficiales a la espera de convocatorias
Estrategias de financiación imaginativas
Redacción de propuestas de patrocinio basadas en la emoción
Optimización de materiales y recursos (reaprovecha.cat)

–          Módulo II
Cómo mantener la calma (sesiones de yoga, respiración profunda y clases de canto)
Cómo no perder los nervios (sesiones de risoterapia a cargo de Al mal tiempo Buena cara)
Gestión de la desesperación (visionado de Mujeres al borde de un ataque de nervios)

–          Módulo III (prácticas)
Malabares
Tetrix
Rompe cabezas

Hace tan sólo unos días empezábamos a ver los resultados: llamadas concretando últimos detalles, banderolas anunciando el Festival por la ciudad, carteles, puntos de libro y primeras sesiones del Curso para el/la Espectador/a. Ahora sí que sí,  no hay vuelta atrás. La visualización de todo ya está en la web!
http://www.escenapoblenou.com

Ahora contamos los días, horas y minutos para completar todo lo necesario que os permita disfrutar de un Festival de calidad, innovador y lleno de propuestas que no os decepcionarán.

INFORMACIÓN Y VENTA DE ENTRADAS

Este año el Festival abre 2 puntos de información y venta de entradas en Can Felipa y en el Hangar.
Para reservar entradas para “Whose are those eyes?”  de Macarena Recuerda Shepherd enviar un correo a  logistica@escenapoblenou.com

CURSO PARA EL/LA ESPECTADOR/A

Con la segunda sesión del Curso para el/la Espectador/a acabamos el entretenido y profundo viaje a través de las Vidas de la mente con Roberto Fratini y las artistas invitadas Laila Tafur y Sònia Sánchez.
En la próxima sesión os proponemos una aproximación a la Visión Óptica y a la Visión Tópica de Domini Públic DIWO con Víctor Molina y el artista Roger Bernat.

*Si no te has apuntado todavía haz tu reserva enviando un correo a logistica@escenapoblenou.com, o ven unos minutos antes de la sesión y apúntate allí mismo.

BECARIA BUSCA AMANTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La becaria del Festival, que prefiere conservar el anonimato por cuestiones profesionales, busca amantes para esta edición del Festival.
Si te has reído mínimamente con nuestras comunicaciones, si te has peleado con las nuevas tecnologías simulando conocimiento de causa o bien si alguna vez has sido becario y recuerdas aquella ilusión y energías inusitadas que caracterizaron tus comienzos en el mundo profesional HAZTE AMANTE DE FESTIVAL, la becaria que te lo agradecerá!

HAZTE AMANTE DEL FESTIVAL! (HAZ CLIC)

¡A 50 amantes para completar con éxito los objetivos de la memoria de prácticas! Colabora con un final de prácticas gratificante, tu puedes ser el/la siguiente!
A los/las que ya os habéis convertido en AMANTES, MUCHAS GRACIAS! Estáis contribuyendo a dignificar el trabajo de una becaria muy diligente.

 

About escenapoblenou

Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques que es realitza en octubre al barri del Poblenou de Barcelona. Va sorgir al 2001 amb la voluntat de donar suport als creadors i creadores que dialoguen amb diverses disciplines i que busquen generar nous llenguatges escènics i diferents maneres de relació amb espais no convencionals. El Festival abarca les disciplines de teatre gestual, dansa, clown, teatre d’objectes, circ, teatre de carrer i performance. El Festival aposta des dels seus inicis per les creacions més arriscades i innovadores. Escena Poblenou també treballa per a la creació de públics. Amb aquest objectiu els nombrosos espectacles de carrer són gratuïts i pels espectacles de sala es cobra una entrada popular. Valoritzant la feina dels artistes i democratitzant l’accés a tot tipus de públic el Festival no ha deixat de créixer i d’apropar-se a les manifestacions escèniques contemporànies més alternatives. Per tal de recolzar els processos de creació i la recerca Escena Poblenou convoca les beques d’ajut a la creació NOF, coprodueix el projecte A CEGUES (juntament amb la sala d’exposicions Can Felipa), ofereix residències artistiques i organitza tallers de formació. Escena Poblenou col·labora amb diverses entitats i associacions culturals de Catalunya, Espanya i de l’estranger. A més és membre fundador del projecte euroregional VIA amb els festivals de Label Rue, la Petite Pierre i Capdepera Street Art Festival.
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.