Apunta’t! Curs per a l’espectador/a

Hola a tothom!

Una gran notícia! Ja us podeu apuntar al Curs per a l’Espectador/a, el curs teòric d’aproximació als llenguatges escènics contemporanis dirigit als espectadors/res i impartit, aquest any, per Roberto FratiniAssumpta BassasVíctor MolinaJordi Jané.

Aquest és el tercer curs que el Festival Escena Poblenou organitza dirigit a espectadors/res, a tot el públic, professional o no, que pretén oferir eines per poder acostar-se als llenguatges escènics contemporanis. Amb la bona rebuda de les anteriors edicions, aquest any s’ha apostat per ampliar el nombre de ponències, i enguany s’articula amb 5 trobades, cada una dedicada a un tema concret. Cada sessió és impartida per un/a professional del sector i compta amb la intervenció d’artistes de la XIIª edició del Festival Escena Poblenou, que presentaran el seu projecte.

La principal novetat d’aquest any és que el Curs per a l’Espectador/a passa a formar part dels crèdits de lliure elecció de la Universitat de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Places limitades. Es respectarà l’ordre d’inscripció. Cal reenviar el formulari omplert.

El preu pel curs complert és de 20 euros , el preu per sessió és de 5 euros. Per  tant,  no t’ho pensis, INSCRIU’TE al curs complert i gaudiràs d’una sessió de de franc!

Forma de pagament (l’ingrés s’ha de fer abans del dia 27 de setembre)

*El pagament es farà mitjançant transferència bancària al número de compte:
3025 0001 11 1433446204    (L’ingrés haurà d’anar acompanyat del nom i cognoms del participant.)

Qualsevol dubte us podeu adreçar a logistica@escenapoblenou.com

COGNOMS……………………………………………………………………………………………………
NOM…………………………………………………………………………………………………………..
DOMICILI………………………………………………POBLACIÓ……………………..CODI………….
DATA DE NAIXEMENT………………………………………PROFESSIÓ……………………………….
ESTUDIANT UB…………………………………………………………………………………………………………………………..
TEL…………………………………………………MÒBIL…………………………………………
E-mail…………………………………………………………………………

 



(CAST)

¡Hola a todos!

¡Una gran noticia! Ya os podéis apuntar al Curso para el/la Espectador/a, el curso teórico de aproximación a los lenguajes escénicos contemporáneos dirigido a los espectadores e impartido, este año, por Roberto FratiniAssumpta BassasVíctor MolinaJordi Jané.

Este es el tercer curso que organiza el Festival Escena Poblenou dirigido a  espectadores/as, a todo el público, profesional o no, que pretende ofrecer las herramientas necesarias para poder acercarse a los lenguajes escénicos contemporáneos. Con la buena acogida de las ediciones anteriores, este año se ha apostado por ampliar número de ponencias, y este año se han organizado 5 encuentros, cada uno dedicado a un tema concreto. Cada sesión está impartida por un/a profesional del sector y cuenta con la intervención de artistas de la edición XIIª Festival Escena Poblenou, que presentarán su proyecto.

La principal novedad de este año es que el Curso para el Espectador/a pasa a formar parte de los créditos de libre elección de la Universidad de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plazas limitadas. Se respetará el orden de inscripción. Hay que rellenar el formulario y enviarlo.

El precio del curso completo es de 20 euros, el precio por sesión es de 5 euros. Por lo tanto, no te lo pienses, INSCRIBETE al curso completo y disfrutarás de una sesión gratuita.

Forma de pago: ingreso en cuenta antes del día 27 de septiembre

*El pago se hará a través de tranferencia bancaria al número de cuenta:
3025 0001 11 1433446204 (El ingreso deberá ir acompañado del nombre y apellidos del participante.)

Para cualquier duda os podéis dirigir a logistica@escenapoblenou.com

APELLIDOS…………………………………………………………………………………………………
NOMBRE……………………………………………………………………………………………………..
DOMICILIO……………………………………………POBLACIÓN……………………CÓDIGO………
FECHA DE NACIMINETO…………………………………..PROFESIÓN……………………………….
ESTUDIANTE UB…………………………………………………………………………………………………………………………..
TEL…………………………………………………MÓVIL…………………………………………………
E-mail………………………………………………………………………………………………………..

 

 

About escenapoblenou

Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques que es realitza en octubre al barri del Poblenou de Barcelona. Va sorgir al 2001 amb la voluntat de donar suport als creadors i creadores que dialoguen amb diverses disciplines i que busquen generar nous llenguatges escènics i diferents maneres de relació amb espais no convencionals. El Festival abarca les disciplines de teatre gestual, dansa, clown, teatre d’objectes, circ, teatre de carrer i performance. El Festival aposta des dels seus inicis per les creacions més arriscades i innovadores. Escena Poblenou també treballa per a la creació de públics. Amb aquest objectiu els nombrosos espectacles de carrer són gratuïts i pels espectacles de sala es cobra una entrada popular. Valoritzant la feina dels artistes i democratitzant l’accés a tot tipus de públic el Festival no ha deixat de créixer i d’apropar-se a les manifestacions escèniques contemporànies més alternatives. Per tal de recolzar els processos de creació i la recerca Escena Poblenou convoca les beques d’ajut a la creació NOF, coprodueix el projecte A CEGUES (juntament amb la sala d’exposicions Can Felipa), ofereix residències artistiques i organitza tallers de formació. Escena Poblenou col·labora amb diverses entitats i associacions culturals de Catalunya, Espanya i de l’estranger. A més és membre fundador del projecte euroregional VIA amb els festivals de Label Rue, la Petite Pierre i Capdepera Street Art Festival.
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.