Escena Poblenou BUSCA AMANTS!

Benvolguts/des AMANTS nostres!

Aquest és un missatge especial per tu que coneixes, t’estimes o et fa gracieta el Festival. Si has esclatat a riure amb alguns dels espectacles que hem programat, si t’has emocionat, si has sentit fortes sensacions, si t’has identificat, si t’ha remogut per dins o simplement si has passat una bona estona, TU ETS ESCENA POBLENOU, FES-TE AMANT DEL FESTIVAL!

Et volem seguir oferint sensacions, experiències, records, estones inoblidables i plaer… CULTURA. Però per fer-ho possible necessitem la teva ajuda, la teva col·laboració. Aquest any tu ets una peça fonamental del Festival, volem que siguis el nostre/a AMANT, la nostra PINÇA, volem seguir gaudint juntes

Entenem que estiguis escurat després de les vacances, però et proposem una sèrie de mesures que faran que ser AMANT del Festival sense fer trontollar la teva economia d’inici de curs.

Alguns consells per ser AMANT del FESTIVAL SENSE HAVER DE MENJAR PATATES, ARRÒS I PASTA tot el que queda de mes:

1.    Aquest any no comencis la col·lecció per fascicles d’avions de la guerra civil del quiosc. T’estalviaràs deixar-la incompleta, netejar la pols de les lleixes i uns euros.

2.    Si t’has mudat o necessites renovar els mobles de casa. Et donem dues opcions:
–       consulta http://bricoblog.eu/ideas-creativas-para-reciclar-palets/ on trobaràs un munt d’idees per moblar casa teva amb palets
–       Segueix la ruta de recollida de mobles, no t’imagines el que la gent arriba a llençar!

3.    El vintage està de moda així que no cal que gastis diners a la setmana fantàstica. Remena entre els armaris, baguls i trasters de progenitors i familiars octogenaris i llueix aquesta tardor un look diferent.

Aquests consells no et costen res, per a tota la resta FES-TE AMANT DEL FESTIVAL!

Volem ser el teu bon propòsit del setembre!


CAST

¡Queridos/as AMANTES nuestros!

Este es un mensaje para ti que conoces, quieres o te hace gracia el Festival. Si has te ha arrancado una carcajada alguno de los espectáculos que hemos programado, si te has emocionado, si has sentido sensaciones fuertes, si te has identificado, si te ha removido por dentro o simplemente si has pasado un buen rato…¡TU ERES ESCENA POBLENOU, HAZTE AMIGO DEL FESTIVAL!

Queremos seguir ofreciéndote sensaciones, experiencias, recuerdos, momentos inolvidables y placer… CULTURA. Pero para hacerlo posible necesitamos tu ayuda, tu colaboración. Este año tú eres una pieza fundamental del Festival, queremos que seas nuestro/a AMANTE, nuestra PINZA, queremos seguir disfrutando juntas.

Entedemos que estés     después de la vacaciones, pero te proponemos una serie de medidas que te permitirán ser AMANTE del Festival sin tambalear tu economía de principio de curso.

Algunos consejos para ser AMANTE del FESTIVAL SIN TENER QUE COMER PATATAS, ARROZ Y PASTA todo lo que queda de mes:

  1. Este año no empieces la colección por fascículos de aviones de la guerra civil del quiosco. Te ahorrarás dejarla incompleta, limpiar el polvo de la estantería y unos euros.
  2. Si te has mudado recientemente o necesitas renovar los muebles de casa, te damos dos opciones:

–       Consulta http://bricoblog.eu/ideas-creativas-para-reciclar-palets/ donde encontrarás infinidad de ideas para mueblar tu casa con palets.
–       Sigue la ruta de recogida de muebles. ¡No te imaginas lo que llega a tirar la gente!

3. El vintage está de moda así que no hace falta que te gastes dinero en la semana fantástica. Remueve entre los armarios, baúles y trasteros de progenitores y familiares octogenarios y luce un look diferente este otoño.

Estos consejos no te cuestan nada, para todo lo demás HAZTE AMANTE DEL FESTIVAL

Queremos ser tu buen propósito de este septiembre

 

About escenapoblenou

Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques que es realitza en octubre al barri del Poblenou de Barcelona. Va sorgir al 2001 amb la voluntat de donar suport als creadors i creadores que dialoguen amb diverses disciplines i que busquen generar nous llenguatges escènics i diferents maneres de relació amb espais no convencionals. El Festival abarca les disciplines de teatre gestual, dansa, clown, teatre d’objectes, circ, teatre de carrer i performance. El Festival aposta des dels seus inicis per les creacions més arriscades i innovadores. Escena Poblenou també treballa per a la creació de públics. Amb aquest objectiu els nombrosos espectacles de carrer són gratuïts i pels espectacles de sala es cobra una entrada popular. Valoritzant la feina dels artistes i democratitzant l’accés a tot tipus de públic el Festival no ha deixat de créixer i d’apropar-se a les manifestacions escèniques contemporànies més alternatives. Per tal de recolzar els processos de creació i la recerca Escena Poblenou convoca les beques d’ajut a la creació NOF, coprodueix el projecte A CEGUES (juntament amb la sala d’exposicions Can Felipa), ofereix residències artistiques i organitza tallers de formació. Escena Poblenou col·labora amb diverses entitats i associacions culturals de Catalunya, Espanya i de l’estranger. A més és membre fundador del projecte euroregional VIA amb els festivals de Label Rue, la Petite Pierre i Capdepera Street Art Festival.
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.