La rentrée d’Escena Poblenou

Benvinguts/des de nou!

La platja comença a convertir-se en un calurós però agradable record, la muntanya ara està més alta que mai, els avions i viatges comencen a ser un miratge, ara bé, l’aire condicionat de l’oficina, la lluminosa pantalla de l’ordinador i el timbre de telèfon incessant han tornat de cop a les nostres vides, benvinguts/des de nou! Ara si, amb la pell torrada, amb algun quilo de més i renovats d’energia,  REPRENEM!

Podríem fer un espot amb les novetats i tendències de tardor, composar un jingle que no us poguéssiu treure del cap anunciant material escolar o bé facilitar-vos el link per escoltar “Wake me up when september ends”. Però hem decidit que per això ja estan els grans magatzems, la televisió i spotify. Per tant, per no fer més dura la ressaca post-vacacional només us volem donar la benvinguda de nou i fer cinc cèntims de l’estat de les coses.

Queda poc menys d’un mes i mig per aquesta nova edició del Festival, i ara ha arribat el moment decisiu en el que toca: reprendre gestions, ampliar horaris de feina i encaixar totes les peces perquè gaudiu d’un gran Festival!

Com ja sabeu de sobres, aquest any és inusualment complicat programar amb temps i garanties, així que a l’espera de que qui ha de respirar finalment respiri, col·loquem totes les nostres PINCES perquè no se’ns enduguin els primers vents de tardor.

Pels que esteu ociosos/es o us negueu a una “tornada al cole” convencional encara esteu a temps d’apuntar-vos al taller formatiu gratuït que la Cia. Macarena Recuerda Shepherd, organitza els dies 7,8,9,14,15,16 i 17 d’octubre de 21h a 23h al Centre Moral i Cultural del Poblenou. La companyia que presentarà al Festival Escena Poblenou el seu últim treball Whose are those eyes? busca 10 col·laboradors que tindran una petita participació en la representació de la peça durant els tres dies del Festival. Si esteu encuriosits podeu veure Macarena Recuerda Shepherd el proper 5,6,7 i 8 de setembre a la Fira de Tàrrega on presentarà el seu últim treball.

Encara fa calor, les terrasses estan obertes i les gelateries no han acabat la temporada estival, per tant, encara és d’hora per apuntar-se al gimnàs! Estalvia’t la matrícula i fes-te AMANT DEL FESTIVAL! No et podem garantir que amb això recuperaràs el teu pes ideal, però si que gaudiràs del Festival més que mai!


CAST

¡Bienvenidos/as de nuevo!

La playa empieza ya a convertirse en un caluroso pero agradable recuerdo, la montaña ahora está más lejos que nunca, los aviones y viajes empiezan a ser un espejismo, eso sí, el aire acondicionado de la oficina, la luminosa pantalla de ordenador y el timbre incesante del teléfono han vuelto de repente a nuestras vidas.¡Bienvenidos/das! Ahora sí, con la piel tostada, algún quilo de más y con las energías renovadas, RETOMAMOS!

Podríamos hacer un espot con las novedades y tendencias de otoño, componer un jingle pegadizo anunciando material escolar o bien recomendaros el link para escuchar “Wake me up when september ends”. Pero hemos decidido que para todo esto ya están los grandes almacenes, la televisión y spotify. Por lo tanto, para no hacer más dura la resaca post-vacacional sólo queremos daros la bienvenida de nuevo y haceros un pequeño apunte sobre el estado de las cosas.

Queda poco más de un mes y medio para esta nueva edición del Festival, y ahora ha llegado el momento decisivo en el que toca: retomar gestiones, ampliar horarios de trabajo y encajar todas las piezas para que disfrutéis de un gran Festival!

Como ya sabéis de sobras, este año es inusualmente complicado programar con tiempo y garantías, así, que a la espera de que los que tienen que respirar finalmente respiren, colocamos todas nuestras PINZAS para que no se nos lleven los primeros vientos de otoño.

Para los que estáis ociosos/as o os negáis a una “vuelta al cole” convencional, recordaros que aun estáis a tiempo de apuntaros al taller formativo gratuito que organiza la Cía. Macarena Recuerda Shepherd los días 7,8,9,14,15,16 y 17 de octubre de 21h a 23h en el Centre Moral i Cultural del Poblenou. La compañía que presentará en el Festival Escena Poblenou su último trabajo Whose are those eyes? busca 10 colaboradores para realizar este taller y ofrecerles una pequeña participación en la representación de la pieza durante los tres días del Festival. Macarena Recuerda Shepherd también estará los próximos días 5,6,7 y 8 en la Fira de Tàrrega para presentar su último trabajo.

Todavía hace calor, las terrazas están abiertas y las heladerías no han acabado la temporada estival. Por lo tanto, ¡todavía es pronto para apuntarse al gimnasio! Ahórrate la matrícula y hazte AMANTE DEL FESTIVAL! No te podemos garantizar que con esto recuperes tu peso ideal, pero si que disfrutarás del Festival más que nunca!

 

About escenapoblenou

Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques que es realitza en octubre al barri del Poblenou de Barcelona. Va sorgir al 2001 amb la voluntat de donar suport als creadors i creadores que dialoguen amb diverses disciplines i que busquen generar nous llenguatges escènics i diferents maneres de relació amb espais no convencionals. El Festival abarca les disciplines de teatre gestual, dansa, clown, teatre d’objectes, circ, teatre de carrer i performance. El Festival aposta des dels seus inicis per les creacions més arriscades i innovadores. Escena Poblenou també treballa per a la creació de públics. Amb aquest objectiu els nombrosos espectacles de carrer són gratuïts i pels espectacles de sala es cobra una entrada popular. Valoritzant la feina dels artistes i democratitzant l’accés a tot tipus de públic el Festival no ha deixat de créixer i d’apropar-se a les manifestacions escèniques contemporànies més alternatives. Per tal de recolzar els processos de creació i la recerca Escena Poblenou convoca les beques d’ajut a la creació NOF, coprodueix el projecte A CEGUES (juntament amb la sala d’exposicions Can Felipa), ofereix residències artistiques i organitza tallers de formació. Escena Poblenou col·labora amb diverses entitats i associacions culturals de Catalunya, Espanya i de l’estranger. A més és membre fundador del projecte euroregional VIA amb els festivals de Label Rue, la Petite Pierre i Capdepera Street Art Festival.
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.