Iniciem el compte enrere!

HOLA A TOTHOM!

Si llegeixes això vol dir que, o bé el teu servidor de correu electrònic encara no ha actualitzat la disposició de safata d’entrada, o bé que has accedit a la pestanya “promocions” del teu e-mail, només per això gràcies! Per llegir-nos, per comprendre’ns i per dedicar uns minuts a les nostres comunicacions.

AMANTS DEL FESTIVAL

Només falten 16 dies, 15 hores i 23 minuts per la XIIª edició del Festival Escena Poblenou. És a dir, tens 23.963 minuts per fer-te AMANT DEL FESTIVAL! Si dediques una part important d’aquests minuts a dormir, la part proporcional a gaudi i disbauxes vàries, i una proporció justa, digna i mesurable a treballar, encara et sobren molts minuts per fer clic i convertir-te AMANT DEL FESTIVAL.

Tenint en compte els quasi 5000 “amics/gues de me gusta” que tenim al Facebook, les 2000 persones que – prèvia autorització- , reben les nostres newsletter i els 900 followers de twitter…t’imagines una orgia final amb els AMANTS DEL FESTIVAL?  Tenim una sorpresa especial, una experiència única només apte pels nostres AMANTS. Estàs disposada a perdre’t aquest plaer final? Estem oberts a suggerències, a escoltar les vostres preferències i fins i tot a no qüestionar gustos estrambòtics inconfessables.

Fes-te AMANT DEL FESTIVAL! (FES CLIC)

CURS PER A L’ESPECTADOR/A

Ahir va començar la primera sessió del Curs per a l’Espectador/a. L’aperitiu va venir de la mà de Roberto Fratini i l’artista Laila Tafur. Una sessió plena de reflexió, filosofia però sobretot dansa. Els ingredients, tots de primera qualitat, estan preparats. La mise en place ja està feta ara només falta que reserveu el vostre menú degustació enviant un correu a logistica@escenapoblenou.com

ENTRANT

8 d’octubre 18,30 – 20,30h CCCB
Roberto Fratini amb l’artista convidada Sònia Sánchez
Adreça Carrer Montalegre 5

PRIMER PLAT

15 d’octubre 18,30 – 20,30h   Universitat de Barcelona
Víctor Molina amb l’artista convidat Roger Bernat
Adreça Carrer Montalegre 6

SEGON PLAT

22 d’octubre 18,30 – 20,30h Goethe Institut
Assumpta Bassas amb l’artista convidada Denys Blacker
Adreça Carrer Manso 24

POSTRES I CAFÈ

29 d’octubre 18,30 – 20,30h   Universitat de Barcelona
Jordi Jané amb la compayia convidada Atempo Circ
Adreça Carrer Montalegre 6

Us garantim que no us quedareu amb gana!

PUBLIC POBLENOU

El proper dia 17 d’octubre, un dia abans d’engegar el Festival,  us convidem a participar en un taller obert a la ciutadania per a preparar l’acció Públic Poblenou entre les 18h i les 21h al Centre Cívic Can Felipa. Porta la teva cadira i prepara’t per a moure-la.

Més informació a:
https://www.facebook.com/PublicPoblenou?fref=ts
https://twitter.com/PublicPoblenou



(CAST)

¡Hola a todos/as!

Si lees esto es porque: o bien tu servidor de correo electrónico aún no ha actualizado la disposición de tu bandeja de entrada, o porque has accedido a la pestaña de “promociones” de tu e-mail, en todo caso, ¡gracias! Por leernos, por comprendernos y por dedicar unos minutos de tu maravilloso tiempo a nuestras informaciones.

AMANTES DEL FESTIVAL

Sólo faltan 16 días, 15 horas y 23 minutos para la XIIª edición del Festival Escena Poblenou. Esto quiere decir que tienes 23.963 minutos para convertirte en ¡AMANTE DEL FESTIVAL! Si dedicas una parte importante de estos minutos a dormir, la parte proporcional a disfrute y actividades erótico-festivas, y una proporción justa, digna y medible a trabajar, todavía te sobran muchos minutos para hacer clic y hacerte AMANTE DEL FESTIVAL!

Teniendo en cuenta los casi 5000 “amigos/as de me gusta” que tenemos en Facebook, las 2000 personas que – previa autorización-, reciben nuestras newsletters y los 900 followers de twitter… ¿teimagináis una orgía final con los AMANTES DEL FESTIVAL? Tenemos una sorpresa especial, una experiencia única sólo apta para nuestros AMANTES. ¿Estás dispuesta a perderte este placer final? Estamos abiertos a sugerencias, a escuchar tus preferencias, e incluso a no cuestionar gustos estrambóticos inconfesables.

¿Qué más te hace falta para hacerte AMANTE? (Haz clic)

CURSO PARA  EL ESPECTADOR/A

Ayer empezamos con la primera sesión del Curso para el Espectador/a. El aperitivo estuvo en manos de Roberto Fratini y la artista Laila Tafur. Una sesión llena de reflexión, filosofía pero sobre todo de danza. Los ingredientes, todos de primera calidad, están preparados. La mise en place ya está en marcha, ahora sólo falta que reserves tu menú degustación enviando un correo a logistica@escenapoblenou.com

ENTRANTE

8 de octubre 18,30 – 20,30h   CCCB
Roberto Fratini con la artista invitada Sònia Sánchez
Dirección Calle Montalegre 5

PRIMER PLATO

15 de octubre 18,30 – 20,30h   Universitat de Barcelona
Víctor Molina con el artista invitado Roger Bernat
Dirección  Calle Montalegre 6

SEGUNDO PLATO

22 de octubre 18,30 – 20,30h   Goethe Institut
Assumpta Bassas con la artista invitada Denys Blacker
Dirección Calle Manso 24

POSTRES I CAFÈS

29 de octubre 18,30 – 20,30h   Universitat de Barcelona
Jordi Jané con la compañía invitada Atempo Circ
Dirección Calle Montalegre 6

¡Te garantizamos que no te quedarás con hambre!

PÚBLIC POBLENOU

El próximo 17 de octubre, un día antes de que arranque el Festival, os invitamos a participar en un taller abierto a la ciudadanía para preparar la acción Públic Poblenou entre las 18h y las 21h en el Centre Cívic Can Felipa. ¡Trae tu silla y prepárate para moverla!

Más información en:
https://www.facebook.com/PublicPoblenou?fref=ts
https://twitter.com/PublicPoblenou

 

About escenapoblenou

Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques que es realitza en octubre al barri del Poblenou de Barcelona. Va sorgir al 2001 amb la voluntat de donar suport als creadors i creadores que dialoguen amb diverses disciplines i que busquen generar nous llenguatges escènics i diferents maneres de relació amb espais no convencionals. El Festival abarca les disciplines de teatre gestual, dansa, clown, teatre d’objectes, circ, teatre de carrer i performance. El Festival aposta des dels seus inicis per les creacions més arriscades i innovadores. Escena Poblenou també treballa per a la creació de públics. Amb aquest objectiu els nombrosos espectacles de carrer són gratuïts i pels espectacles de sala es cobra una entrada popular. Valoritzant la feina dels artistes i democratitzant l’accés a tot tipus de públic el Festival no ha deixat de créixer i d’apropar-se a les manifestacions escèniques contemporànies més alternatives. Per tal de recolzar els processos de creació i la recerca Escena Poblenou convoca les beques d’ajut a la creació NOF, coprodueix el projecte A CEGUES (juntament amb la sala d’exposicions Can Felipa), ofereix residències artistiques i organitza tallers de formació. Escena Poblenou col·labora amb diverses entitats i associacions culturals de Catalunya, Espanya i de l’estranger. A més és membre fundador del projecte euroregional VIA amb els festivals de Label Rue, la Petite Pierre i Capdepera Street Art Festival.
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.