ACTIVIDADES EN FAMILIA

EL COS EN EXPANSIÓ I EN FAMÍLIA – 3 juny 2023

Aquest taller vol seguir explorant les possibilitats del cos i els seus límits en família i al Graner, a partir de la investigació que estic portant a terme actualment en una escola del barri de la Marina, sota el títol ‘El teu cos el teu mestre’ i amb alumnes de primària. L’objectiu és apropar l’anatomia i conèixer el cos de forma vivencial i amb l’ajuda del moviment.  S’oferiran diferents propostes de moviment i joc per escodrinyar el cos entre totes.

 

DESIG EN MOVIMENT

taller familiar per a infants de 3 a 6 anys i un acompanyant familiar.

Quins desitjos tenim? Quin desig tenen els altres? Podem fer-los realitat en una sala de dansa?  Un espai per jugar plegats i descobrir altres formes per a relacionar-nos, on el cos i el moviment seran el motor principal.

Iniciarem el viatge pensant quin seria el nostre desig i aquest serà guardat i desvelat al final de la sessió.Aquesta trobada es planteja com una aventura on tots els seus capítols necessiten de la col·laboració del grup i de les parelles per poder dur-les a terme. Viatjarem plegats, volarem, tindrem que superar obstacles, escalarem muntanyes, … i comprovarem si els nostres desitjos inicials s’hauran fet realitat.

us espero a:

-la poderosa 18 maig 2019

-festival literatura Cagliari (Italia) 7 setembre 2018


2014-15 MOVING TOGETHER – kids & parents

 

Las clases están pensadas para encontrar nuevas maneras de relacionarse, de jugar y moverse. Toda la session se ofrece en ingles, así que tanto el “peque” como el adulto activan la escucha e incorporan el idioma de una manera física y divertida.

Se realizarán actividades para experimentar, para descubrir nuevos caminos y para divertirse juntos.

 

—————————————————————-

2012-2013 MUM & ME

Desde marzo 2013, los viernes de 17:00 a 18:00 MUM & ME                 

mamis y papis pueden disfrutar de una sesión creativa en inglés con los más peques (1-3)
Juegos, canciones, cuentos… todo en inglés. Los peques tienen su primer contacto con el idioma y los mayores repasan y refuerzan su comprensión y pronunciación.

La SolWat colabora con MISHMASH- idimes amb art  y su acompañante inseparable Mr. Rabbit

para más información :  info@mishmashbarcelona

http://www.mishmashbarcelona.com/espai-alchemika.html    

                                                   

 

DANSA CREATIVA IN ENGLISH
Dissabte 16 de novembre 10:30  a 12:30h al  CENTRE CÍVIC DE SARRIÀ
Preu: 14,04 € (2 hores)
Activitat que fomenta la pràctica de la llengua anglesa amb propostes de moviment i creació a partir del cos. Una altra manera de jugar i d’aprendre junts. Taller per infants a partir de 3 anys acompanyats per un adult. El preu del taller inclou l’infant i l’adult acompanyant.

Centre Cívic Sarrià