“Només Ricard” de Cia.Marácula

Només ricard a la vilella shakespeare

“Només Ricard és, per sobre de tot, un “solo” que agafa com a punt de partida l’obra “La tragèdia del Rei Ricard III”, de William Shakespeare. Aquest espectacle pretén transmetre una única visió del món sanguinari i tètric de l’obra: la visió de Ricard. La resta dels personatges es presenten com titelles manipulades per aquest, essent tot just invocades de manera estètica o textual. Ricard és autor, actor, director i públic de la seva pròpia i retorçada creació.

De la immensa pobresa de l’escenari buit, l’actor pren entre les seves mans tot el poder escènic. El seu cos es transforma i s’adapta, es recrea i es fragmenta, és un i molts, és en molts llocs i no és en cap. Es cerca sempre un minimalisme de mitjans per assolir l’efecte escènic just, la dosis correcta d’estímul visual i intel·lectual que pugui col·locar a l’espectador dins del procés significatiu, creant una relació directa, íntima i simbòlica entre aquest i l’actor.

Ricard, delerós de regnar, prepara una despietada carrera per la corona que revifarà les flames de la guerra, arrasarà a les famílies de York i Lancaster i convertirà Anglaterra en un escorxador. Testimoniarem la ascensió cap al cel d’un veritable dimoni, i la seva estrepitosa caiguda cap al més abismal dels inferns.”

dijous
21h00

divendres
21h00

dissabte
21h00

diumenge
20h00

Reserves a : info@lavilella.com
tel: 93 113 20 15
whatsapp: 637 59 81 46

BASAT EN L’OBRA “Ricard III” de William Shakespeare

DIRECCIÓ I ADAPTACIÓ Pedro Galiza

AJUDANT DE DIRECCIÓ Giselle Stanzione

INTERPRETACIÓ I ADAPTACIÓ Xavier Torra

ESPAI SONOR I IL·LUMINACIÓ Oriol Rufach

CONSTRUCCIÓ D’ESCENOGRAFIA Josep Latorre

DISSENY GRÀFIC Adriana Leites

MOTION DESIGN Nuno Leites

FOTOGRAFIA Nuno Leites Pedro Galiza

This entry was posted in Programació teatre. Bookmark the permalink.