“La Plana” torna a la Vilella

S’instal·la una nova Plana a la Vilella

“La Plana” torna a La Vilella! Una obra amb un president de govern a qui no s’acaba d’entendre, que només surt per televisió i s’enfada si l’apaguen.

Després d’estrenar-la la temporada passada i guanyar 7 premis al Festival Internacional de Teatre de Sidi Kacem, entre els quals millor obra, millor direcció o millor actriu principal, tornem a casa, a Barcelona, només dues setmanes!

Amb els últims esdeveniments al nostre país, l’experiència de la temporada anterior i el contacte amb altres cultures, aquesta “Plana” ha canviat, com ho hem fet tots els que en formem part. I tenim ganes d’apropar-vos a aquest món des d’aquesta nova mirada, potser més plena d’esperança, i ben segur, més plena d’experiència.

Un menjador instal·lat en un petit turó acull tres indigents que han fet d’aquest espai casa seva i de la companyia mútua, una família. Un vespre, mentre sopen, decideixen parar la televisió i deixar d’escoltar el President i els esdeveniments els sorprenen. Tot allò que cada dia podien seguir per la televisió, els envaeix i transforma les seves vides, i potser les d’un país sencer.

Fins a quin punt estem preparats per a poder imaginar un nou sistema polític, social o econòmic? 

del 15 al 25 d’octubre
dijous 21h00
divendres 21h00
dissabte 21h00
diumenge 20h00

Reserves a :
info@lavilella.com
tel: 93 113 20 15
whatsapp: 637 59 81 46

This entry was posted in Programació teatre. Bookmark the permalink.