Medea (a la carta)

Una proposta escènica en torn al mite i de-construcció del personatge de Medea que des de fa set anys es presenta a cases particulars, galeries, teatres i Festivals d’Europa, Líban, Mèxic i Veneçuela. Medea (a la carta) és també una reflexió sobre la teatralitat i la representació de la intimitat. Està estructurada en 4 peces curtes cadascuna amb entitat pròpia. Cada peça d’uns 15 minuts de durada, proposa diferents iconografies i arquetips que ens donen una mirada, una aproximació a Medea, constituint una reflexió sobre el cos femení i el seu entorn socio-cultural. A cada presentació es mostren 2 peces seguides d’un diàleg amb el públic per tal d’exposar i compartir les diverses temàtiques que aquesta aproximació contemporània del mite qüestiona.

Peça 1: una mirada íntima sobre la dona des del personatge.
Peça 2: una aproximació contemporània a la recerca de la identitat femenina a través del propi cos.
Peça 3: entra en la dona arcaica vinguda d’una societat matriarcal i com es contraposa a la societat actual que es projecta des de la mirada masculina.
Peça 4: la construcció d’un cos fragmentat a través de múltiples imatges i punts de vista diversos.

http://www.medealacarta.org/premsa/

Recerca i creació: Toni Cots, Esther Freixa i Ràfols
A l’escena: Esther Freixa i Ràfols
Dramatúrgia: Toni Cots

www.lavilella.com

This entry was posted in Programació teatre and tagged , , , , . Bookmark the permalink.