“El bon lladre” a La Vilella

“El bon lladre” a La Vilella

El proper diumenge 6 de desembre a les 20h, La Vilella acollirà El bon lladre en un únic passe, després d’haver estat presentada al teatre Romea, al teatre Lliure i a La Seca. La peça està dirigida per Xicu Masó i interpretada per Josep Julien.

"El bon lladre" a La Vilella

Escrita per Conor Mcpherson el 1994, El Bon Lladre és potser el primer monòleg en el que l’autor troba la veu que posteriorment el convertirà en referent de la dramatúrgia no només britànica sinó mundial.

En el transcórrer de l’hora i deu minuts que dura el muntatge, Mcpherson ens posa en clau de road movie, monòleg interior o bé thriller per a teixir un relat sobre els tot sovint ambigus conceptes del bé i el mal. El protagonista del Bon lladre cerca la redempció en una, a moments tràgica i a moments còmica, però sempre entendridora fugida cap endavant. Amb gran audàcia, l’autor converteix un pinxo de baixa estofa, que acaba de sortir viu de miracle d’un tiroteig, en un cavaller medieval a la recerca d’un greal impossible i enamorat d’una damisel·la que, evidentment, acabarà significant la seva perdició.

Per fer reserves, podeu fer-ho escrivint a info@lavilella.com, entrant a www.lavilella.com o per whatsapp al 637 59 81 46.

This entry was posted in Programació teatre and tagged , , , , . Bookmark the permalink.