Dos Familias – Cía La Familia

DOS FAMILIAS

Del 4 al 21 de maig de 2017
Dijous, divendres i dissabtes a les 21h i diumenges a les 20h

El Miquel ha recuperat les regnes de las seva vida i, amb elles, la custòdia del seu fill biològic. El nen, al qual gairebé no coneix i al qual va perdre només néixer pel seu problema amb les drogues i l’alcohol, ha viscut fins ara amb la Cristina i el Marcos, els pares d’acollida, que reben una dura estocada quan s’assabenten que el temps s’ha acabat i el nen ha de marxar de casa… El Miquel li deu al nen una vida sencera, tota una vida per davant; la Cristina i el Marcos, la possibilitat de continuar amb la vida que han viscut junts fins ara. Dues vides diferents. Dos punts de vista diferents. Una trobada necessària.

Direcció: Sergio Arróspide
Repartiment: Anabel Totusaus, Pau Sastre, Eduardo Telletxea
Autor: José Pascual Abellán
Producció: Cía. La Familia
Idioma: Castellà
Durada: 75 minuts

Algunes opinions del muntatge.

This entry was posted in Programació teatre and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.