Dijous 8 de Gener. Inauguració i primera sessió “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda” amb Matteo Guidi

Reserveu enviant un email a espai@nyamnyam.net

Torna el projecte d’intervencions a nyamnyam. Sis mesos, sis artistes. Començem amb en Matteo Guidi i treballant en col.laboració amb el centre penitenciari de dones de Barcelona (Wad-ras) i l’Abel Pardo Vallejo, monitor d’Arts plàstiques del centre. Cada dimarts es realitzarà una sessió al centre penitenciari amb un grup d’internes, i amb el resultat del treball, s’el.laborará la proposta que es presentará a nyamnyam el dijous següent. Les intervencions de Matteo Guidi, serán el dijous 8 / dijous 15 / dijous 22 de 14h a 15h i dijous 29 a les 20:30h.

todo1_2015

Per aquesta segona edició del cicle de intervencions, nyamnyam inicia un projecte editorial amb l’artista i comissaria Anna Dot i en col.laboració amb Adicciones Porquesí i l’ Impremta Daví. Es tracta d’una publicació per volums que s’entregarà la primera sessió de cada artista. La primera publicació es titula “Mentrestant allà. Volum I: Gener (Allegro / Vals: Moderato)”, té 60 pàgines, i s’entregará als assistents el dia 8.

Tb seguim col.laborant amb Vanessa Tedejo Farré per a crear un taller infantil en relació al treball de cada artista. El primer taller relacionat amb el treball d’en Matteo Guidi, será el Dissabte 24 de Gener de 11h a 13h per a nens/es de 4 a 8 anys.

  • Quan: Dijous 8 de Gener de 14h a 15h.
  • Lloc: Espai nyamnyam. Pallars 94, 6è 1era.
  • Preu: 15€ inclou el dinar, la intervenció i la publicació: Mentrestant allà. Volum I: Gener (Allegro / Vals: Moderato)
  • Reserva: Enviant un email a espai@nyamnyam.net (places limitades). Podeu reservar tb per als altres dijous de Gener i el taller infantil.

Més info sobre el cicle a: todoloquemegusta2015.nyamnyam.net

forquilla_matteo

“Todo lo que me gusta es …………, ………….. o …………….” MATTEO GUIDI. ESPAI NYAMNYAM. 8/15/22/29 GENER 2014

El projecte de Matteo Guidi, té com a objectiu primari utilizar la cuina com procés cultural creatiu i performatiu de individualizació i subjetivació, i com a eina de diàleg i canvi social per a afavorir la comunicació entre les internes del centre penitenciari i el dins i el fora. Durant quatre sesions de unes 2 hores, Matteo Guidi co-guiará conjuntament amb Abel Pardo, i amb la col.laboració de l’equip de nyamnyam, aquest taller amb el grup de internes del centre.

Considerant el menjar com una esponja cultural capaç d’emmagatzemar i desvetllar tramats, a través d’aquest breu cicle de tallers dins del centre penitenciari Wad-ras, s’elaboraran i crearan estratègies per adaptar-se o construir-se una normalitat alimentària, que sigui: recordada – imaginada – somiada – perduda – adaptada al context en el qual es troben les internes del centre; el menjar funciona com a tecnologia de relació.

El títol del cicle durant l’estada de Matteo Guidi, queda encara obert i de moment serà “Todo lo que me gusta es …………, ………….. o …………….”. De fet, seran les mateixes internes involucrades en els quatre tallers les que donaràn forma i contingut al nom del cicle durant el mes de Gener.

Més info sobre la publicació:

Es publicarà un volum/llibre cada mes a priori de les intervencions de cada artista, prenent com a base trobades de l’Anna Dot amb cada creador, i després donant-li una volta que barreja aquesta realitat força efímera amb una possible ficció-novela. Així pretenem defugir del catàleg que es produeix a posteriori i crear un material que es generi alhora o fins i tot a priori del que ho fa el propi cicle. Així podrà ser un punt d’inici, un imaginari i un possible referent per al públic.

Aquest projecte editorial és en col.laboració amb Adicciones Porquesí i l’impremta Daví, que prenen protagonisme més enllà del disseny i l’edició, aportant elements que redefineixen el projecte. S’ha generat un grup de treball amb l’Anna Dot, l’Albert Cano, en Jordi Daví i nyamnyam que genera una visió i contingut propi per a cada volum.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Dijous 8 de Gener. Inauguració i primera sessió “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda” amb Matteo Guidi

  1. Armando says:

    Lo que pasa que como los camnbios son tan recientes, si estás pensando meterte en ello, es muy normal que noo sepas cuanto se paga de autónomo.

Comments are closed.