Taller familiar ‘kitchen party per amor a l’art’ en base al treball de Rubén Ramos Nogueira

El taller familiar d’aquest mes de Març es vincularà al treball de Rubén Ramos Nogueira. En Rubén es va educar en la pràctica del karate Kyokushinkai, la música i la ingenieria de telecomunicacions. És uns dels creadors de TEATRON, una plataforma online que dona veu i suport a la creació transdiciplinar. A més dedica força temps a escriure (Notas que patinan / MASTER) i parlar a la ràdio (CoolturaFM) sobre espectacles, concerts i coses que passen al seu voltant. Ell mateix ha participat en projectes teatrals, sonors i musicals.

Durant el mes d’intervencions a nyamnyam, en Rubén proposa fer apología del amateurisme. Per això dedica tot el mes de Març a tocar el piano en públic, una de les seves ocupacions preferides i poc conegudes. Mentre fa aquest exercici que fins i tot inclou tocar les variacions Goldberg de dalt a baix, ens fa relexionar sobre l’origen popular tant de la música com de la gastronomia, que sembla que han quedat en mans d’uns quants privilegiats. Així ens recorda la importància de fer mentres fas, no tant amb l’objectiu d’arribar a la perfecció, sinó de gaudir plenament de fer el que t’agrada.

En el taller en base al treball del Rubén us proposem explorar el so, experimentar amb instruments acústics, electrònics i estris de cuina; així crearem un espai sonor que doni veu a les nostres receptes preferides que haurem cuinat a la kitchen party! Tocarem tots junts i els plats es convertiran en partitura. Això si, sense més pretensió que fer-ho perquè ens fa feliços.

Ah! I sembla ser que comptarem amb la presència física i sonora d’en Rubén!

Podeu reservar plaça enviant un email a espai@nyamnyam.net o trucant al 669296023.

Què: Taller de cuina i art per a families amb nens/es a partir de 4 anys.
Quan: Diumenge 13 de Març de 11 a 13h
Preu: 8€ per persona (infants i adults). Inclou materials, menjar i vermut final
A on: Associació Cultural nyamnyam. Pallars 94, 6è 1ª Metro: Marina / Bogatell
Esdeveniment al facebook Instagram: espainyamnyam
Twitter: @espai_nyamnyam

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.