Mes de Abril Estel Boada en nyamnyam. Este jueves 7 Abril a las 14h empezamos!

Después de cinco sesiones intensas y final brutal con Rubén Ramos Nogueira, empezamos nuevo mes. Este jueves 7, 1era sesión de “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o vital” con Estel Boada.

Ya podéis reservar para cualquiera de las 4 sesiones en espai@nyamnyam.net

TODO LO QUE ME GUSTA ES ILEGAL, INMORAL O VITAL*

Vital, en busca de la felicitat parteix de la construcció narrativa d’un musical nascut d’una sponsorització fortuïta de plàtans que porta a pensar en el tròpic i la psicologia alimentaria, en el vincle entre el menjar, la música i l’espectador com a eixos centrals de l’esdeveniment.
Un seguit de propostes artístiques que caminaran entre un laboratori de bombes de fum de potassi passant per rodes terapèutiques antidepressives connecant amb la felicitat dels cetacis (amb la participació d’Albert Lleó Joval, terapèuta professional) fins arribar a la màxima expressió musical amb un gran concert final.
Tot abraçat per l’acompanyament culinari de nyamnyam que otorgarà un seguit de dinars cada dijous del mes d’abril desenvocant en un concert performatiu final a l’Antic Teatre de Barcelona amb el nou grup musical BIEN.
El plàtan, fruit-icona del paisatge tropical i pop del S.XX, element pont a la “felicitat” pel seu alt contingut en Triptofans serà el fruit vertebral del cicle alimentant a l’espectador i sent eix de reflexió i joc en la seqüència d’accions proposades per l’artista.

*Amb la col·laboració activa de Plátanos Ruiz, Miquel Guri (publicista), Albert Lleó (terapèuta), i el grup musical BIEN format per Daniel Moreno Roldán, Jaume Coll, Marc Fernández Zurano i Estel Boada.

– Dijous 7, 14 i 21 d’Abril a les 14h a nyamnyam. 12€ Inclou dinar e intervenció. Podeu reservar a espai@nyamnyam.net
– Dimecres 27 d’Abril a les 20h. Vital el musical a Antic Teatre Barcelona.

yo-platano-amarillo

1a sessió – 7 d’Abril a les 14h a nyamnyam
Introducció al plàtan i a les seves propietats medicinals el·laborant bombes de fum de potassi i felicitat al laboratori nyamnyam. Amb la participació activa de Miquel Guri (publicista i director creatiu)

2a i 3a sessió – 14 i 21 d’Abril a les 14h a nyamnyam
Indonesia, plàtans i somriure de cetacis. Dinar amb roda dofínca antidepressiva a càrrec d’Albert Lleó Joval (terapèuta professional).

4a sessió – 27 d’Abril a les 20h a l’Antic Teatre
Mash-up final que resumirà en format de musical el Cicle Vital. Receptes, utilitats i propietats del plàtan i la seva pell, teràpies dofíniques i molt més! Tot en un musical creat expressament per aquesta única funció final que desenvocarà en una gran festa culinària a l’Antic Teatre de Barcelona.

www.estelboada.es
www.tea-tron.com/nyamnyam

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.