La instal·lació Exvots al Konventpuntzero!

El 23-24-25 de juny presento la instal·lació Exvots, i si demanéssim les coses que volem a qui ens les pot donar? al Konventpuntzero, a Cal Rosal. La instal·lació compta amb la presentació dels 4 vídeos realitzats amb la Margalida Grimalt-Reynés i una peça objectual relacionada amb els exvots però allunyant-los del component religiós i vinculant-los directament amb el context actual de la societat on vivim.

Acompanyarà la instal·lació una pàgina web on es podran veure els 4 vídeos i on cada usuari té l’oportunitat de penjar un exvot i deixar un missatge registrat, dissenyada per Matilda-Interactiva.

Els exvots contemporanis que he fet per a l’ocasió reflecteixen desitjos o tares socials que condicionen el nostre dia a dia. Així, el projecte ha fet un recorregut des de la intimitat i la “tara” personal a un àmbit més col·lectiu i crític; també s’ha fet un recorregut des del fet més religiós o ritual a la laicitat més absoluta amb uns escenaris que passen per una capella, la pròpia ciutat o fins i tot establiments comercials.

El context instal·latiu del projecte té previst evolucionar cap a una acció escènica-performàtica per seguir aprofundint en el món dels exvots, de la cera i de les històries que d’aquí puguin sorgir.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.