www.exvots.com #ESTRENA ONLINE

www.exvots.com

Un projecte artístic de Raquel Tomàs al voltant de l’univers dels exvots, objectes perfectes que representen coses imperfectes. Un joc de ficció-realitat que parla de la por, la il·lusió i la necessitat. Des de la intimitat cap a la realitat, de les tares pròpies cap a les tares socials. El projecte inclou un desplegable de quatre vídeos (amb realització de Margalida Grimalt-Reynés), un joc interactiu, una instal·lació i una acció escènica.

…………………………………………………………………………………………..

Un proyecto artístico de Raquel Tomàs alrededor del universo de los exvotos, objetos perfectos que representan cosas imperfectas. Un juego de ficción-realidad que habla del miedo, la ilusión y la necesidad. Desde la intimidad hacia la realidad, de las taras propias a las taras sociales. El proyecto incluye un desplegable de cuatro vídeos (con realización de Margalida Grimalt-Reynés), un juego interactivo, una instalación y una acción escénica.

…………………………………………………………………………………………..

An artistic project by Raquel Tomàs about the world of ex-votos, perfect objects which represent imperfect things. A fiction-reality game that speaks of fear, hope and necessity. From intimacy to reality, from personal flaws to social flaws. The project includes a fold-out with four videos (directed by Margalida Grimalt-Reynés), an interactive game, a staging and a theatrical performance.

…………………………………………………………………………………………..

Music: Hans Laguna / Translation: John Ingle & Marina Albaladejo

Concepte, disseny gràfic i programació web: Matilda Interactiva

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.