El meu veí fa performances / taller amb David Franch i Arántzazu López

El Centre cìvic Can Felipa en el marc de les activitats del cicle “El meu veí fa performances”  proposa un taller conduït pel David Franch i l’Arantzazu López que facilitarà la creació de les vostres performances, des del concepte fins a la presentació pública com a cloenda del cicle, què hi dius? Participa-hi!

Del Discurs a l’Acció. La Buena Compañía

Rere cada acció artística hi ha d’haver un discurs. Amb aquest taller donarem eines i acompanyarem les diferents fases d’un procés creatiu, des del germen fins a la mostra pública, des del discurs o substància fins a l’acció artística o eina expressiva. Cada participant escollirà el llenguatge que més li convingui: text, instal.lació, acció, imatge, etc. i començárà el procés de creació de la seva acció artística coordinada. En concloure el taller es farà una mostra dels processos generats, compartint-los amb el públic com a darrera performance i tancament del cicle d’enguany.

 

Professor/a: David Franch i Arántzazu López.

Dies: Dijous 06.02, 13.02, 20.02, 27.02.2013 > de 19 a 22h

presentació:  divendres 28.02 a les 20h.

Lloc: centre civic Can Felipa, carrer Pallars 277, 08005, Barcelona

Preu/a: 48.99 € (IVA inclós) (45€ preu per a socis de Apdc, Apcc i Aavc)

*El preu inclou l’entrada a les 3 accions del cicle “El meu veí fa performance”.

 

incripcions: olga@cccanfelipa.cat

+ informació: http://www.cccanfelipa.cat/arts-esceniques/cicles/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.