CONVOCATÒRIA ARTS VISUALS I ESCÈNIQUES CAN FELIPA I ESCENA POBLENOU [Última setmana!]

Els programes d’arts visuals i d’arts escèniques del centre cívic Can Felipa, junt amb el festival de creació contemporània Escena Poblenou, presentem les noves bases de la convocatòria, destinada a donar suport a propostes que desenvolupin una pràctica artística en col·laboració amb el barri del Poblenou.

Els projectes seleccionats tindran l’oportunitat de participar a La(b) Felipa que es planteja com un laboratori, un espai d’experimentació, formació i producció, on artistes, companyies, entitats, institucions i col·lectius treballen conjuntament per crear i produir accions de mediació i activitats públiques relacionades amb els projectes escènics seleccionats.

Els projectes seleccionats comptaran amb el suport i acompanyament per part dels professionals del centre i del festival en el procés que va de la idea a la realització, accés a sales d’assaig del centre cívic, difusió i exhibició dins del festival Escena Poblenou.

Comissió de selecció:

Cristina Sancho: presidenta de l’Eix Comercial del Poblenou.                                                  Laia Ramos: col·laboradora del projecte d’art i espai public Idensitat.                                 Olga Fusté: coordinadora del programa d’arts escèniques de Can Felipa.                                                                                                                                             Teresa Bigorra: coordinadora del programa d’arts visuals de Can Felipa.                                                                                                                                                   Ada Vilaró: directora artística del festival Escena Poblenou.

Consulta aquí les bases

This entry was posted in convocatoria and tagged , , , , . Bookmark the permalink.