Wandering sounds – Sons errants

Wandering Sounds

(Sons Errants)

un espectacle de Sourcing Within

 

veu/cançons/instrument musical Gey Pin Ang (Singapur)

instruments musicals/electrònica/visuals Nickolai D. Nickolov (Bulgària)

Es tracta d’una recerca per descobrir un diàleg entre veus i instruments musicals, cançons i realització de música en directe, visuals i electrònica. Com en un espectacle musical, els contes són cantats, dits i actuats. Seguint la pista de diferents tradicions musicals, els músics-performers proposen els seus impulsos col·lectius i associatius i d’aquesta manera, a través de l’acte performatiu, reflexionen i re-creen.
Sourcing Within
Iniciat per Gey Pin ANG, la plataforma Sourcing Within ha creat i interconnectat una xarxa d’artistes de diferents cultures, que compta amb nombroses col·laboracions internacionals.
Aquests artistes escènics amb substrats diversos, d’Europa, Nord i Sud Amèrica i Àsia, elaboren contextos de treball intensiu on poder desenvolupar vies d’investigació pràctica i intercanvis de coneixement, així com una comprensió de tècniques i oficis relacionats amb les arts performatives.

 

Gey Pin ANG (Singapur)
Actriu / Directora / Pedagoga

Gey Pin Ang va començar la seva pràctica teatral a Singapur i és llicenciada en teatre per la University of Hawaii. La seva recerca es basa en els elements performatius de la seva tradició cultural i en una pràctica física basada en gran part en el Taijiquan.
Ang ha treballat dins del Project The Bridge : developing theatre arts del Workcenter of Jerzy Grotowski and Thomas Richards, a Itàlia (1994, 1998-2006). Des del 2006, ha ensenyat en diverses institucions internacionals i ha realitzat sessions de Sourcing Within a Europa, Nord i Sud Amèrica i Àsia, amb artistes performatius de diferents disciplines i amb substrats culturals diversos. Entre els seus treballs creatius, s’inclouen : Feast of You Shen (2007-2009), Wandering Birds (2010-2011) i Hunger Songs (2013).

Nickolai D. NICKOLOV (Bulgària)
Músic

Les obres de Nickolov exploren la intersecció entre la improvisació musical, jazz, música ètnica i electrònica, instal·lació sonora i multimèdia. Ha col·laborat en tots els espectacles de Sourcing Within a Europa, Sud Amèrica i Àsia. Amb Limitrophy Theatre, un grup performatiu experimental en què ell era el compositor i dissenyador de so, ha presentat treballs al Festival di Teatro di SantArcangelo, Festival Fabrica Europa, Festival delle Colline Torinesi. Amb les seves pròpies investigacions musicals, ha realitzat diferents concerts amb músics de Bulgària, Itàlia, Noruega, Singapur, Regne Unit i EUA.

 

Trailer : Trailer Wandering sounds

This entry was posted in Programació teatre. Bookmark the permalink.