“Yo soy mi mujer”

"Yo soy mi mujer" la Vilella teatre
  • “Yo soy mi mujer” Explica la fascinació del seu autor, Dough Wright, per la vida de Charlotte Von Mahlsdorf, una àvia travesti alemanya que va sobreviure a dos dels règims totalitaris més repressius de la història – el nazisme i el comunisme sovietic de l’Alemanya de l’Est- fins a rebre fins i tot la medalla d’honor nacional després de la caiguda del Mur de Berlín.Què és la identitat? On són els límits entre el femení i el masculí? Existeix la veritat? Qui construeix la Història? Qui i què diferencia la bondat de la maldat?lL’espectacle guanyador del premi “Testimoni Escènic 2013” és una veritable visita guiada en la qual coneixeran la increïble història de Charlotte, l’àvia travesti més famosa d’Alemanya i a prop de 20 altres personatges interpretats per Sergio Vega.Del 6 de febrer al 2 de març
   Dijous, divendres, i dissabtes a les 21h
   diumenges a les 20h

   Text: Doug Wright
   Traducció: Fátima Sayyad
   Direcció: Rosa Carbonell
   Interpretació: Sergio Vega
   Escenografia: Alicia Orea

   Cartelleria:Emmanuel Lafont
   Video: 510 vídeos
   Producció i Distribució: Los Hermanos Kray

   Espectacle en castellà

  C/ passeig de l’Exposició 95, 08004 Barcelona

  reserves a info@lavilella.com

  o al 931 13 20 15
  whatsapp 637 59 81 46

“Yo soy mi mujer” la Vilella teatre
This entry was posted in Programació teatre, Uncategorized. Bookmark the permalink.