Home enamorat ;)

Home enamorat :) a la Vilella

Home enamorat 馃槈 a la Vilella

Dues hist貌ries paral.leles: un que busca, ja en una posici贸 d’adaptaci贸 a la fosca realitat que est脿 vivint, i els que es creuen en el seu cam铆 no busquen… troben, gaudeixen i ho tiren. Una dona jove, vestida de solitud, les seves dificultats en percebre la realitat, les seves il.lusions ja nom茅s existeixen en els seus pensaments, l’hola que no va existir per貌 l’ad茅u que la tortura. L’amistat com a pilar, l’amor sense sexe, les confessions m茅s 铆ntimes, una v脿lvula d’escapament.

La nova creaci贸 perform脿tica de聽Psicoproject en moviment聽茅s “Home enamorat ;)”, obra que mostra les relaciones sentimentales en l’actualidad, la solitud, la p猫rdua, la b煤squeda,…. Creaci贸 de llarga durada i multidiciplinar: dansa, teatre, cant, visuals,… Creaci贸 produ茂da per Psicoproject en moviment i CC les corts amb la col.laboraci贸 art铆stica de Marta Trujillo. Estrenada al Gib Fringe de Gibraltar.聽

-companyia: Psicoproject en moviment
-direcci贸 i creaci贸: Jordi Soler Company
-ajudant de direcci贸: Marta Trujillo
-interpretaci贸: Marta Trujillo y Jordi Soler
-assessorament teatral: Santi Rusi帽ol
-veu en directe: Marta Trujillo
-figuraci贸: Alfonso Le贸n
-visuals: Dani Jan茅 y Jordi Soler
-ajudant de creaci贸 dels visuales: Eva Molina
-m煤sica: varis autors

-producci贸n: CC les Corts i Psicoproject en moviment
-vestuari: top man i humana
-c脿mara: Eva Molina
-fotografia: Sergi Garc铆a
-diseny gr脿fic: Dani Jan茅 i Anna Ruaich
durada: 45 minuts

 

This entry was posted in Programaci贸 dansa. Bookmark the permalink.