“Pinza – Machina Mundi” de Matilde

:: SINOPSI

Trànsit entre la frontera del cos i el pensament, la frontera de la cultura i el cos. El cos mateix és pensament, és cultura, és societat. La contradicció no està entre la meva ment i el meu cos, sinó en la impossibilitat d’atravessar la meva pròpia pell, la meva pròpia cultura.
Travesso aquesta frontera i moro. Reneixo enfrontant-me al que trobo a l’altre costat. Però inevitablement no puc rebutjar la pell que tinc.
Quantes pells té el meu cos?
Buidarme de tot fins a trobar un cos buit. Profunditzar en el buit fins a retrobar totes les fronteres.

:: SOBRE MATILDE (Javier Ciria)

Artista multidisciplinar, el seu treball està centrat en la dansa, el clown, la performance i la videocració. Després de treballar a diverses companyies i projectes humanitaris, l’any 2008 comença a investigar en l’àmbit de la dansa i el moviment, amb un especial interès en la dansa butoh, amb Mestres com Tadashi Endo, Atsushi Takenusi…

Actualment i desde el 2010, treballa a les companyies “Ten Pen Chii” i “Shahar Dor Company”, alhora que desenvolupa el seu treball en solitari, Matildecorp, en diferents àrees (butoh, butoh-clown, monòlegs improvisats, video creació). Des de 2012 ha dirigit diverses peces de diferents formats, entre les quals es troba “Corpo em Crise”, guanyadora del Premi del Jurat al festival MITEU i del Premi Ciutat de Lisboa del festival FATAL.

 :: FITXA TÈCNICA

Creat integrament per Matilde (Javer Ciria)
Direcció, coreografia, interpretació, diseny de llums i mescla de so.
Textos poètics:  Nieves Neira Roca

:: INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dijous, divendres i dissabte a les 21h  |  Diumenge a les 20h
Preu de taquilla: a partir de 6€
Reserves a: info@lavilella.com | www.lavilella.com | 93 113 20 15

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.