Workshop “El personatge” de la cia. Sargantana

La base de l’ofici de l’actor és la recreació de comportaments humans, la creació de personatges.

Aquest workshop planteja eines de composició física i d’acció per a definir diferents tipus de personatges. En concret, ens centrarem en dos processos: creació d’un personatge d’una obra de text i composició de personatges-cor més aplicables a un treball de creació.

Està adreçat tant a actors com a ballarins i a professionals del circ. Totes les disciplines són benvingudes en un procés de creació. 

:: horari

Dissabte de 10.00h a 14.00h i de 15.30h a 18.30h
Diumenge de 10.00h a 14.00h

:: preu

General: 80€   |   AADPC, APdC i  APCC: 65€   |   socis de la vilella: 60€

:: cia. sargantana

Cia. Sargantana es va fundar l’any 2003 de la mà de Jordi Pérez i Dani Carles. Després de treballar junts en projectes anteriors decideixen unir-se per crear cia. Sargantana. Guiats per la necessitat de fugir de l’avorriment, fixen el seu horitzó en un teatre basat en el treball de l’actor i en la unió de l’art teatral al món en què vivim, creant un espai de vivència, reflexió i comunió amb el públic. Un teatre on el públic no només hi vagi a passar una estona entretinguda, sinó que en surti commòs i tocat pel que acaba de veure. Dins dels primers treballs, la companyia escull treballar amb textos propis que els permetin explorar tot el fet teatral, fixant en cada producció elements concrets a investigar.

Des de l’any 2009 la companyia instal·la el seu estudi fix a Barcelona on segueix la seva recerca, amb més profunditat i de manera separada de les seves produccions. Gràcies als resultats obtinguts a l’estudi, la companyia segueix treballant amb textos propis, però també obre la seva mirada cap a autors que tinguin coses a oferir al públic d’avui en dia.

L’any 2013, cia. Sargantana obre La Vilella, un pas més enllà en el procés iniciat fa més de 10 anys. La Vilella ens permet, no només ampliar el nostre treball d’investigació i creació, sinó també incrementar el contacte amb altres companyies i amb el públic.

This entry was posted in Workshops i intensius. Bookmark the permalink.