Tennessee (W). La vida secreta de Tennessee Williams

Tennessee (W) La vida secreta de Tennessee Williams
cia. Teatre Blau – Martí Peraferrer

Tennessee (W). La vida secreta de Tennessee Williams amb prop de 400 funcions que l’han portat a Mèxic, Argentina o Uruguai, viu una nova etapa. Aquest monòleg, dirigit per Francesc Cerro i interpretat per l’actor gironí Martí Peraferrer, vol aproximar-se encara més al públic i planteja una versió de petit format on la proximitat i la comunicació amb el públic és molt més intensa. Les emocions i el sentiments del dramaturg nord-americà Tennessee Wiliams se’ns enganxen a la pell d’una manera molt més compromesa i on l’actor i l’espectador no es poden escapar d’establir un vincle de sensacions i impressions inoblidables.

Aquest monòleg teatral no deixa indiferent l’espectador, que s’endinsa en la gran muntanya russa d’emocions que va ser la vida d’aquest genial, reconegut i maltractat autor teatral. L’obra ha rebut una gran quantitat de bones crítiques arreu dels escenaris que ha trepitjat i ara vol anar més enllà, experimentant en el camp de la proximitat, del compromís amb el públic i del que s’anomena teatre de butxaca.

:: Fitxa artística
Direcció | Francesc Cerro
Intèrpret | Martí Peraferrer
Producció | Teatre Blau
Disseny i escenografia | Serramitjana-Garangou
Disseny de llums | Jordi Llongueras
Vestuari i elements escènics | CAER de Reus

:: Informació pràctica
Horari: Dijous, divendres i dissabtes a les 21h, i diumenge a les 20h
Preu de taquilla: 13€ (consultar descomptes a la web)
Reserves a: info@lavilella.com | www.lavilella.com | 93 113 20 15

This entry was posted in Programació teatre and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.